Най-голямото сватбено изложение в България отваря врати днес. Най-новите тенденции

...
Най-голямото сватбено изложение в България отваря врати днес. Най-новите тенденции
Коментари Харесай

Сватбено изложение в София

Най-голямото сватбено ревю в България отваря порти през днешния ден. Най-новите трендове в булчинските рокли, препоръки за празничния ден и оферти за пътешествия чакат бъдещите младоженци.

София

Изложението притегля доста гости. Бъдещите булки идват сами, само че идват и младоженци по двойки. Разнообразието на булчинските рокли е извънредно огромно. Може да се видят както модерните измежду тях, по този начин и оферти за обичайната българска женитба, а акцентът на ревюто тази година е мароканска женитба.
Анета Пени, уредник на ревюто: Хората могат да видят една пъстра палитра от услуги, свързани със сватбения ден. Освен щандовете на български дизайнери, които показват своите нови сбирки, имаме и вносители на булчински рокли, които също показват сбирки за 2019 година Много огромно е разнообразието в стиловете на булчинската мода, тъй че всяка една компания ще предложи нещо ново. Бялото като цвят към този момент го няма, а цветовете са в беж, екрю, слонова кост, капучино, както и в сиво-синкав отенък.
По отношение на браковете, статистиката демонстрира, че през 2017 година в България са подписани близо 28 600 брака. по традиция, най-вече сватби - близо 6000 е имало в София, 3000 - в Пловдив и към 2000 - във Варна и Бургас. Най-малко хората са се женили във Видин. Най-много бракове са сключвани от хора сред 25 и 29 години. Изложението остава отворено през днешния ден до 19:00 ч. и на следващия ден до 18:00 часа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР