Най-голямото спортно събитие у нас след фиаското на зимната олимпиада

...
Най-голямото спортно събитие у нас след фиаското на зимната олимпиада
Коментари Харесай

Изгориха кметицата като вещица. Е, и?!

Най-голямото спортно събитие у нас след фиаското на зимната олимпиада се оказа карцерът на кметицата на столичния регион Младост Десислава Иванчева. Жената беше разпитвана с часове в...Спортната палата. Вероятно, тъй като беше арестувана наоколо. Или тъй като Министерство на вътрешните работи търси бързи достижения, като в спорта. Който желае, може да потърси и откри логичност.

А обстановката излезе от надзор. Ама толкоз доста излезе, че даже външният министър Екатерина Захариева се възмути, че били прекрачени "някакви граници ". Дори тя усети, че прекомерното филмиране на ареста предозира всевъзможни правила. "Някакви граници " е мекият епитет за обществения линч на който бе подложена Иванчева. Половин София стана директен очевидец, а цяла България го видя по тв приемника. В целия филмиран цирк най-нелепо беше броенето на парите и разминаването в сметката. Как от 70 хиляди станали 56 и къде отишли останалите 14...

Жалки бакалски кметки, които ни отвличат от главния извод - а той е: Доверието в Министерство на вътрешните работи, съд и поркуратура е толкоз ниско, че кметицата можеше да изяде кърмаче пред камерата и отново да останат подозрения в операции. Това е главният проблем. ХОРАТА НЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ВЯРВАТ, уважаеми служители на реда и магистрати.

А че у нас никой не е светец е ясно. Може Ивинчева да е пресякла жестоко всяка законова норма, само че да бъде "горена " като магьосница през междинните епохи на пъпа на града е прекомерно брутално и стъписващо грозно. Ако хората ви имаха доверие, нямаше още да се съмняват, че Росен Ангелов е мъртъв или мнозина да са уверени, че бегълците от Софийския затвор няма да бъдат открити. Нямаше безброй бегълци от закона с влезнали в действие ефикасни присъди да се надсмиват над всички ни от другия завършек на света, в случай че си бяхте свършили работата.

50% от читателите на ФАКТИ също считат, че уличаването в корупция на Иванчева е режисура. Когато народът изгуби доверие в органите на реда, стартира да симпатизира на бегълците от закона. Психология. Реалност, превърната в аксиома. Когато надзирателите в пандизите ти стачкуват, а пандизчиите бягат от пандиза като от лятно кино, няма по какъв начин да имаш доверие в страната като цяло. И никак не е смешно. Това е покруса, разследване на чутовната неплатежоспособност на институциите. А опитите за скоростен пиар, който да замаже нелепата реалност, се обръщат със страшна мощ против създателите им.

Пребройте отново парите от подкупа на Иванчева, може и да ви излязат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР