„Най-голямото щастие на света е това същество в моите ръце

...
„Най-голямото щастие на света е това същество в моите ръце
Коментари Харесай

Салпаров и д-р Стилянова показаха бебето

„ Най-голямото благополучие на света е това създание в моите ръце и се споделя Максим Теодор Салпаров! “ С тези думи ветеранът в националния ни тим по волейбол Теди Салпаров сподели пред целия свят сина си от красивата актриса Ралица Паскалева.

Прочувственото слово беше съпроводено от фотография в Инстаграм, на която спортистът нежно е прегърнал невръстния си правоприемник.

Малкият левент проплака на 4 юли в столичната профилирана Първа акушеро-гинекологична болница „ Света София “. Смелият баща остана до възлюбената си Ралица, която играе лекар Стилянова в хитовата здравна поредност „ Откраднат живот “, по време на цялото раждане, с цел да види появяването на сина си. Максим пък се означи с съвършени ограничения - тегло 3500 г и дължина 52 см. Той е второ дете за спортиста, който възпитава още един наследник – Георги, плод на любовта му с някогашната му брачна половинка Бойка Делиева.

За връзката на чаровната брюнетка и спортиста се знае от предишния октомври. Двамата се срещат напълно инцидентно, около обща компания. Първото нещо, което възпитаничката на Стефан Данаилов вижда, са пленителните сини очи на Теодор. След това двамата не стопират да се чуват, а телефонната им обич се равнява на дълги часове диалози.

Наскоро Паскалева показа, че щом пламнала искрата сред нея и Теодор, двамата незабавно разискали опцията да основат семейство и да имат деца. Затова когато научили за бременността на актрисата, двамата били доста щастливи. „ Така че не бяхме сюрпризирани, а в противен случай – дори го чакахме и искахме да е така”, показа тя.

Доктор Стилянова неразделно поддържа обичания си, с който към момента не са минали под венчило, като даже в напреднала бременност присъстваше на всички волейболни мачове на националите в България.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР