Най-голямото събитие за годината в сферата на къмпинга, караванинга и

...
Най-голямото събитие за годината в сферата на къмпинга, караванинга и
Коментари Харесай

Над 20 хил. души посетиха Къмпинг и Караванинг Експо 2024

Най-голямото събитие за годината в областта на къмпинга, караванинга и аутдор туризма - Camping & Caravaning Expo - събра над 20 000 души в уютното пространство на София Ленд.

Повече от 80 изложители от България, Гърция и Турция показаха нови модели кемпери, каравани, коли за туризъм и свободно време, мотоциклети и колела, палатки, покривни палатки, лодки и принадлежности за водни спортове, съоръжение и аксесоари.

сподели и доста премиерни модели, които не бяха излагани на никое място до този миг, като кемпер от ултралуксозната марка Concorde, Subaru Crosstrek, електрическият Sevic, създаден в България, Just Wild Campers – кемпер, основан на камион MAN с оптималната маса от 8,5 тона и мощ от 232 к.с., Dacia Jogger с новаторската палатка Sleep Pack, пикапът за завършения INEOS Grenadier Quartermaster и още доста други.



Посетителите имаха опция да прегледат от вътрешната страна едни от най-луксозните модели кемпери в света - модели с всевъзможни улеснения и за най-претенциозните клиенти.

На събитието имаше многообразие от мобилни домове за всеки усет - от палатки през каравани, кемперванове и покривни палатки за коли, които елементарно се трансформират в уютна спалня и са шлагер измежду къмпинг почитателите.

Гостите можеха да тестват и друга спортна екипировка – колела, неопрени, падъл бордове и сърф. Изложителите предлагаха и отстъпки за сгъваеми мебели, посуда, уреди за готвене и барбекюта, решения за разчистване и стерилизация, съоръжение чартърен и всичко належащо за един мобилен дом.

На фермерския пазар се предлагаха домашно създадени млечни и месни артикули от български ферми, виновност, закуски, зехтин и всевъзможни вкусотии.

Гости на събитието бяха Капана фест с подбрана селекция създатели на облекла, сувенири и аксесоари. В зоната за хранене имаше доста музика, ледени питиета и вкусни специалитети.

„ Изключително сме удовлетворени, че толкоз доста хора съумяха за посетят събитието. Получихме положителна противоположна връзка както от изложителите, по този начин и от гостите, което ни стимулира да се представим още по-добре с организацията идната година. Подобен интерес дава знак, че къмпингуването ще става все по-популярен метод за отмора “, показа уредникът Веселин Вълев.

Подготовката за нови къмпинг сезон и забавни събития през него, включително и за Camping & Caravaning Expo 2025 стартира още от на следващия ден, сподели още Вълев.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР