Най-голямото произведение на изкуството, създавано някога от Банкси, е обявено

...
Най-голямото произведение на изкуството, създавано някога от Банкси, е обявено
Коментари Харесай

Най-голямото произведение на изкуството на Банкси е обявено за продажба - и се очаква да донесе милиони

Най-голямото произведение на изкуството, създавано в миналото от Банкси, е оповестено за продажба - и се чака да донесе няколко милиона паунда.

Анонимният махленски художник нарисува със спрей чайка, пъхнала се в кофа за отпадък, цялостна с полистиролови стърготини в профил на жилищна терасовидна постройка по време на неговото „ Велико английско напръскване “ през 2021 година Произведението на изкуството и стоманената обвивка, която общо тежи повече от 11 тона и половина, се трансформира в съществена атракция в Лоустофт, Норфолк, само че по-късно беше отстранен в голяма интервенция за една нощ, включваща кран.

Стената, която беше отстранена в профил на къщата и вързана с вериги, от този момент се съхранява на скрито и несъмнено място. И притежателите му в този момент са решили да го продадат и канят предложения - като " голямото " произведение на изкуството се чака да донесе няколко милиона паунда.

Собственикът, който не е разпознат, сподели: „ Дойде моментът да продадем нашия Banksy, желаеме той да отлети от настоящия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР