Най-голямото постижение на Обединени патриоти е първото им участие в

...
Най-голямото постижение на Обединени патриоти е първото им участие в
Коментари Харесай

Веселинов: На протестите се гледа като на реални проблеми, извеждани от хората

Най-голямото достижение на " Обединени патриоти " е първото им присъединяване в ръководството и градивните решения на проблеми, а на митингите се гледа като на действителни проблеми , които хората извеждат и които те, политиците би трябвало да вземат решение , разяснява пред БТВ зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и народен представител от " Обединените патриоти " - Оперативна програма Искрен Веселинов.

Оставката на Красимир Каракачанов не е настояща , " с това стартира съвещанието, господин Сидеров изясни своето виждане, че това за него е ход да се резервира водачът на Вътрешна македонска революционна организация от офанзивите , които постоянно са голословни, като опитът да се залепи прокурорското следствие в Агенцията за българите в чужбина към Каракачанов и към Вътрешна македонска революционна организация съответно. По-добре да бъде на позиция, на която може да прави политика без да е нападнат ", изясни Веселинов.

 Волен Сидеров няма мотиви за изказвания
Волен Сидеров няма мотиви за изказвания

Няма нищо какво да ви кажа особено... Аз съм един елементарен народен представител

Когато един министър е извънредно ефикасен, когато има висока социална поддръжка и се е заел с задача да увеличи боеспособността на българската войска и да върне нейния авторитет е неуместно да се изтегля , единствено тъй като е нападан. " Нормално е, ще има завистници, ще има офанзиви, само че въпросът е да се водим към крайната цел ", добави депутатът от Оперативна програма.

Той изясни, че т ехните министри и представители в изпълнителната власт работят безшумно и редовно и много дейно . Веселинов смята е редно да се излиза с общи начинания и да де образец със старите коли и по какъв начин това ще увеличи повече имиджа на патриотичните обединения. Изтеглянето от изпълнителната власт не покачва имиджа .

 Българска социалистическа партия предлага понижаване на депутатските заплати с 500 лева
Българска социалистическа партия предлага понижаване на депутатските заплати с 500 лева

Увеличението би било ритуално самоубийство на политическата класа

НФСБ би трябвало да създадат предложение за вицепремиер на мястото на Валери Симеонов и по този начин ще покажат съпричастността си към ръководството, това е подписано и в тяхното съглашение, всяка от партиите да е показана в държавното управление, разяснява зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.

Симеонов ще се върне в Народното събрание като народен представител , тъй като е получил този мандат от жителите , това е процедура и той ще е един от депутатите, които ще способстват за повишение качеството на работата на Народното събрание, добави Веселинов.

Той изясни, че тонът от днешното съвещание е много изменен и това е значимо, окуражаващ е и фактът, че се приказва лице в лице , тъй като доста от недоразуменията и недоизказаните неща са доизказани.

 Патриотите не престават да си вършат смешка с страната, уверена Десислава Атанасова
Патриотите не престават да си вършат смешка с страната, уверена Десислава Атанасова

По думите ѝ обединението не е застрашена

" Няма измислени проблеми, различен е въпросът дали посредством митингите те ще се решат , или в противен случай. Ние считаме, че би трябвало да бъде чут гласът на протестиращите хора и че тези претенции, които са обективни и учредени, би трябвало да намерят своето обикновено решение посредством политически средства ", добави той.

Веселинов разяснява и налога върху старите коли, " Обединени патриоти " не са се изказвали в поддръжка на налога. " Ние имахме оферти, и то много по отношение на колите с газови уредби, които нямат никаква бонификация и са безусловно чисти, за хибридните мотори. Самата канара, по която се полза, беше подложена на критика мощно от наши депутати. И тематиката съгласно нас ще бъде сложена, даже ние сме подготвени да я сложим още веднъж на спор ".

 Предсрочните избори да не ни плашат, поучава Сакскобургготски
Предсрочните избори да не ни плашат, поучава Сакскобургготски

Оставките също са нещо обикновено в естествените демокрации

Администрацията на президента не си е свършила работата , по този начин Веселинов разяснява ветото на президента Радев.

" Смятаме, че би трябвало да има екологичен бонус или екологичен минус . Новите коли, с помощта на екологичните си характерности ще заплащат доста по-малко, в сравнение с са плащали до момента, само че за нас е доста незаслужено това, което желаеме да обложим като нарастване , като % на нарастване старите коли ", изясни зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и народен представител от " Обединените патриоти " Искрен Веселинов.

 Протестите не стихват
Протестите не стихват

Близо 200 души се включиха в митинга в Кърджали

Припомняме, през днешния ден би трябвало да стане ясна ориста на съдружното съглашение сред патриотите, откакто в петък вицепремиерът Валери Симеонов подаде оставка.

През уикенда пък ръководителят на ПГ на Оперативна програма Волен Сидеров изиска да се отдръпна от поста и другия вицепремиер от Оперативна програма Красимир Каракачанов . И до този миг не са ясни точните претекстове на Сидеров да желае оставката на войводата, с изключение на аргумента за укрепване на дребната обединението. Искането му обаче бе несъмнено от Каракачанов като " креативна самодейност " .

Вчера персонално водачът на партия " Атака " заяви, че е разговарял с Борисов. Това не стана с публично прессъощение, а с пост в обществената мрежа Facebook.

Под въпрос в този момент стои каква ще бъде ориста на третото държавно управление на Бойко Борисов и обединението му с Обединени патриоти . Мнението на Цветан Цветанов беше, че обединението е постоянна , макар че финансовият министър Владислав Горанов към този момент призна, че една оставка на Симеонов би провокирала сериозен трус .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР