Най-голямото кариерно събитие на Bulgaria Wants You в Пловдив ще

...
Най-голямото кариерно събитие на Bulgaria Wants You в Пловдив ще
Коментари Харесай

Александър Сано: Важно е сам да искаш да се усъвършенстваш

Най-голямото кариерно събитие на Bulgaria Wants You в Пловдив ще се състои на 11 февруари. „ Кариера и живот – за какво в България? “, на което Economic.bg е медиен сътрудник, ще събере на едно място в Зала С.И.²Л.А. най-отговорните работодатели от страната и района. От Платформата публично оповестиха и новия си специфичен гост-лектор в Пловдив – Александър Сано.

Вярвам, че това събитие в действителност има смисъл. Изключително значимо за просперитета на една нация е да има логичен народ в нея. Смисленост се получава, когато културата и изкуството участват в доста съществени дози в този народ. Когато си културен човек, ти се отварят доста нови хоризонти. Затова моля към всички родители да предизвикват своите деца да се развиват и да демонстрират самоинициативност. Важно е самичък да искаш да се усъвършенстваш. Ако откриеш и своето предопределение и превърнеш това, което работиш в занимание, няма да имаш нито един работен ден “, споделя Александър Сано. 

За да опише за най-ценните уроци от професионалния си опит пред пловдивчани, артистът ще дели една сцена с водещите Иван и Андрей и българската легенда в художествената гимнастика Нешка Робева. 

На място десетки български и интернационалните компании ще оферират съответни работни позиции в границите на кариерното ревю.

Събитието „ Кариера и живот – за какво в България “ е изцяло гратис, само че изисква регистрация на уеб страницата на платформата www.bulgariawantsyou.com.

Събитието се реализира с генералната поддръжка на Кауфланд България, в партньорство с община Пловдив и със съдействието на Тракия Икономическа зона.

Ексклузивен медиен сътрудник – БТВ медия груп. 

Медиен сътрудник – economic.bg. 

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинBulgaria Wants You кариерен конгрес работодатели Живот и кариера – за какво в България? Александър Сано лектори ПоследниНай-четениПазар на труда 28 Александър Сано: Важно е самичък да искаш да се усъвършенстваш Енергетика 660 Нидерландия затваря най-голямото газово находище в Европа още тази година Градоустройство 332 Общинарите се надпреварват с промени в градския превоз на София Любопитно 2108 Как да изглеждате мъдро и съвременно със суитшърт? Съвети за мъже КомпанииОбновена 25262 Цялото произвеждане на шоколад NuCrema се мести в Костинброд Любопитно 11409 Кои са най-евтините страни за живот и работа в Европа Компании 9878 Какво следва: 2023 година и жилищният пазар от висок клас в България Личности 8066 Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР