Най-голямото британско семейство очаква 22-рия си член: 44-годишната Сю Радфорд

...
Най-голямото британско семейство очаква 22-рия си член: 44-годишната Сю Радфорд
Коментари Харесай

Британка е бременна с 22-то си бебе

Най-голямото английско семейство чака 22-рия си член: 44-годишната Сю Радфорд разгласи, че още веднъж е бременна, оповестява „ Сън “, представени от Блиц.
 
Потвърждавайки новината посредством фотография с ултразвуково изображение, Радфорд, която е родила 21 деца, се обърна към своите почитатели в YouTube: „ Значи в този момент знаете, момчета, ще имаме бебе “.
 



Тя добави, че то е чакано през април следващата година и разкри, че се надява на момче. „ Чудя се дали ще имаме по 11 деца от всеки пол “.
 



Освен двете най-големи деца, които са напуснали дома си, фамилията живее в къща с 10 спални и значително разчита на хлебния бизнес на бащата, който е на 48, с цел да се оправи с финансовото предизвикателство на огромното семейство.



 
Семейството за първи път попадна в публичното внимание през 2012 година, когато „ Канал 4 “ направи за него документален филм. Тогава двойката имаше 15 деца.
 




 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР