Най-голямото бойно събитие за годината ще се проведе този уикенд

...
Най-голямото бойно събитие за годината ще се проведе този уикенд
Коментари Харесай

Зрелищно афтърпарти с кикбоксьори в Bushido и Onyx club тази събота

Най-голямото бойно събитие за годината ще се организира този уикенд в Пловдив. Pro Fight 19 , ще се състои на 14 май от 19:30 ч. в зала „ Колодрума”, където за пръв път Пловдив ще одобри кикбокс събитие от подобен сан, а зрелищното шоу е обезпечено. Публиката ще види общо 13 конфликта, а към този момент са продадени над 2000 билета.

След грандиозната кикбокс вечер, участниците ще се пренесат в най-актуалните клубове под тепетата, където първенците ще полеят успехите си, а точно в Bushido club и Onyx club , намиращи се в мегакомплекса 7 POINTS .

Там български и задгранични кикбоксьори ще се забавляват под звуците на най-актуалните песни, а купонът, положителното въодушевление и наздравиците ще бъдат неотлъчна част от програмата за вечерта.

В комплекс 7 POINTS предстоят участия на едни от най-известните поп фолк създатели у нас , а точно надарените Галена и Азис.



Невероятната Галена ще се качи на сцената на Bushido club на 12 май , а кралят на поп фолка Азис ще радва пловдивчани с неповторимия си глас на 26 май , когато хиляди зрелостници ще честват баловете си.

Направете вашата резервация още в този момент на телефонен номер: 0876 444 999

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР