Най-голямото безплатно събитие за бъдещи и настоящи майки и татковци

...
Най-голямото безплатно събитие за бъдещи и настоящи майки и татковци
Коментари Харесай

Академия за родители отново гостува във Варна

Най-голямото гратис събитие за бъдещи и сегашни майки и бащи - Академия за родители , за четвърта поредна година гостува във Варна . Всички родители и деца са добре пристигнали в детски център “Мама и аз ” незабавно след утринното кафе и закуска на 26 октомври (събота) от 10 до 16:30ч.

още веднъж събира на едно място над 20 лектора с забавни тематики, повече от 30 експерти и организации и 10 креативен работилници за деца. Най-добрите експерти от страната ще съветват родителите по въпроси, свързани с бременност и раждане, детско здраве, образование и обучение.

върви редом в две зали.

В залата за Бъдещи родители ще се дискутират значими въпроси, свързани с протичане на бременността и раждането. Акушерката и съветник по кърмене Десислава Бетова ще опише в детайли какво да чакат младите родители през първите седмици с бебето вкъщи. Доц. доктор Рада Маркова ще даде скъпи препоръки за справяне с болката и температурата при децата в домашни условия, а доктор Радосвета Симеонов а ще разкрие значимата тематика за грижата за детските зъби още от пренаталния интервал. Бъдещите родители ще могат да се включат в разискване и на въпроси за имунизациите, ранното детско развиване през първите месеци на детето, какво съставляват стволовите кафези и по какъв начин с помощта на тях може да се погрижим за фамилията си.

Всичко за разрастващите играчки ще научат майките и татковците в залата за Настоящи родители. Лекционната част ще продължи с тематиката за злоядите деца, която ще показа Станка Стоянова - известен блогър, дипломат на Food Revolution в България и доброволец във фондация “За храната ”. Галина Германова ще даде скъпи насоки за дисциплината, която работи, а Емилия Сотирова ще разкрие значимата тематика за детските страхове и чудовищата под леглото. Програмата продължава до 16 часа с полемики за кожните алергии при децата, съдействието сред родители и учители и финансовото обмисляне в фамилията.

В кътовете на сътрудниците на организацията, родителите ще получат на практика препоръки и ще вземат участие в демонстрации по първа помощ, кърмене, бебеносене и други.-->

За децата ще има занимания по спорт, айкидо, арт работилнички, танци, игри, дарове и изненади. На разположение ще е и детски център “Приказен град ” - ужасно пространство за свободни игри.

Академия за родители и детски център “Мама и аз ” и тази година са организирали един потребен и занимателен ден за цялото семейство.

Събитието е гратис, само че със наложителна регистрация. Всеки може да резервира място на:  Още забавни вести за идния конгрес можете да научите от на събитието.

Каузата на Академия за родители е да дава настояща, справедлива и експертна информация за здравето, възпитанието и образованието на децата.

35+ събития към този момент са факт.

20 000+ фамилии посещават събитията на организацията в София, Варна, Бургас, Пловдив, Ямбол, Стара Загора, Плевен, Русе и Благоевград.

200+ водещи организации от бизнеса и неправителствения бранш си партнират с Академия за родители.

100 000+ бъдещи и сегашни родители гледат лекциите на организацията онлайн и стават част от една общественост от ангажирани родители, които не стопират да се учат и да стават все по-добри в тази си житейска роля.

От тази есен " Академия за родители " е участник в Акселератора на състезанието за обществени бизнесмени ПРОМЯНАТА , проведен от Нова Броудкастинг Груп и Reach for Change България.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР