Най-голямата звезда на диско музиката Саманта Фокс днес навършва 56

...
Най-голямата звезда на диско музиката Саманта Фокс днес навършва 56
Коментари Харесай

Саманта Фокс била пребивана до кръв от баща си

Най-голямата звезда на диско музиката Саманта Фокс през днешния ден навършва 56 години и по този мотив взехме решение да ви разкажем тежката ѝ житейска история, която обаче ѝ е помогнала да се трансформира в мощна жена и да бъде личността, която е през днешния ден. Оказва се, че иконата на диско сцената е била едно нещастно момиче, пребивано грубо от личния си татко.

Родителят Джон се борел с тежка алкохолна взаимозависимост и също по този начин постоянно посягал към кокаина. Отношението му към Саманта било повече от нечовешко, а боят, който й нанасял, постоянно приключвал с локва кръв.

Преди години Фокс показа, че в никакъв случай няма да не помни деня, трансформирал живота й. През 1991 година, когато звездата на диско музиката е на 25 година, претърпява най-жестокия побой от татко си.



„ Няколко месеца поред молих татко си да ми инсталира радио в колата, само че той беше толкоз безсистемен, че най-сетне се наложи да се обадя на телохранителя си и да помоля него. Когато баща чу, побесня и стартира да ме удря. Свали ме на земята, не спираше да ме рита и крещеше, че съм същата като майка ми. Толкова доста ме болеше, че се опасявах да не ме убие. Бях се свила и криех лицето си, с цел да не ме обезобрази. Плачех и го умолявах да спре, само че той не искаше да чуе. Опитах се да се изправя, само че единствено с един ритник той още веднъж ме повали на земята. В този миг сестра ми чу какво става и се хвърли зад тила му да ме избави. Той ме замери с бутилка водка и продължи да ме удря. Това беше най-ужасният ден, в който разбрах, че не мога повече да пребивавам с него. Помолих един комшия да ми помогне да се изнеса от у дома и напуснах дома още на идващия ден. Когато си тръгвах, за първи път видях татко ми да плаче, беше сломен. Умоляваше ме да му простя и ми споделяше, че ме обича, само че към този момент беше прекомерно късно “, споделя Саманта, малко преди да бъде издадена автобиографията й.



Когато е при започване на кариерата си и към момента е в положителни връзки с татко си, Фокс го ангажира да бъде неин управител и да дава отговор за финансите й. Години откакто тя прави огромния си пробив в музиката и стартира да печели колосални суми, схваща, че той доста дълго време не е плащал налозите й и е злоупотребил с милиони долари, с цел да си купува водка и кокаин.

Години след кошмарния побой през 1991 година и откакто открива голямото изменничество на татко си, Саманта приключва контакта си с него до гибелта му през 2000 година Въпреки контузиите тя споделя, че му е дала прошка, тъй като отдава агресивното му държание на алкохолна и наркотична взаимозависимост, провокирана от тежко детство.

Разочарованията в живота на Саманта Фокс обаче не се изчерпват единствено с измяната на татко й. Най-голямата й обич Питър Фостър също я наранява мощно, като употребява името й, с цел да подкрепи бизнеса си с подправени китайски чайове.

„ Да, Питър беше същинската ми обич, само че ми се искаше да не го бях срещала в никакъв случай “, споделя в автобиографията си Саманта.

Не след дълго обаче певицата открива любовта и то в лицето на жена. Това е нейният управител Мира Стратън. Сам, шокирана от обстоятелството, че е влюбена в дама известно време крие хомосексуалната си връзка, само че през 2003 година събира храброст да разкрие пред света необикновената си обич. За страдание Мира се разболява от рак и умира през 2015 година

„ Преди да почине, Мира ме насърчаваше дълго време да напиша автобиографична книга. Тя в действителност искаше да съм щастлива и да се любувам на живота “, разкрива преди време Саманта.

В момента певицата още веднъж е щастлива в любовта, откакто среща новата си възлюбена Линда Олсън. 2017 година бе вълнуваща и сполучлива за Саманта. В началото на годината тя болести със мощната си сила и българската аудитория, като изпълни зала „ Арена Армеец “ дружно със Си Си Кеч и Сандра. През идната година следва да излезе и най-новият й албум.



„ Животът ми ме направи това, което съм и ме научи да бъда мощна. Опитът ми даде познания и разсъдък и ме подтикна да върша това, което обичам, и да ходя напред. Ще продължа в този дух до края на дните си “, безапелационна е Саманта Фокс.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР