Най-голямата заблуда, в която живеем, е илюзията за безкрайността на

...
Най-голямата заблуда, в която живеем, е илюзията за безкрайността на
Коментари Харесай

Имаме ли наистина цял живот, за да сбъднем мечтите си?

Най-голямата илюзия, в която живеем, е илюзията за безкрайността на времето, с което разполагаме. Понякога не осъзнаваме, че опциите, които ориста ни изпраща, са като трен на пътническа гара. Идват, стопират и в случай че не ги хванем в точния момент, просто си отпътуват.

Търсим нови фантазии, борим се, мечтаем още веднъж , откриваме нови провокации, побеждаваме страховете си и живеем тъкмо в този момент... и тъкмо в този момент.

 жена глухарче фантазии независимост лято благополучие мирис Thinkstock

Няма потребност от непотребна суетност за на следващия ден или паники за миналото през днешния ден, тъй като цялата безкрайност е в този момент.

Защото единствено в този миг ние в действителност съществуваме.

Всичко останало е заблуда или спомен за нещо отминало.

Но фантазиите - те, са нещо друго. За тях си заслужава да мислите. Руският публицист Михаил Лермонтов (1814-1841) споделя, че " Човек, който желае упорито нещо, ще принуди ориста да отстъпи ".

Всеки самичък взема решение какво да прави с живота си, в какво да влага времето си и за кои фантазии си заслужава да се бори.

Но не пропускайте опцията да мечтаете на време, с цел да сте сигурни, че ще имате задоволително от него, с цел да ги сбъднете.

И тъкмо в този момент си мисля, че би трябвало да създадем значимото конкретизиране - п реследвайте единствено своите лични фантазии . Тези, които откровено ви трогват, радват, тези, които ще изпълнят цялото ви създание с горделивост и боязън. Не се подвеждайте. Вашите фантазии са си ваши - не преследвайте тези на вашите родители, другари и близки, тъй като техните фантазии няма да ви създадат щастливи .

 azsxdc Thinkstock

Не се обезкуражавайте, в случай че някой не има вяра в желанията ви - задоволително е вие самите да имате религия в тях.

Не се отхвърляйте от нещо, за което мислите всеки ден! - По това ще познаете същинските си копнежи.

Без значение дали става дума за обект на сантиментални въжделения, блестяща кариера, супер съвременна кола - не позволявай на фантазията да изчезне в пространството или пък времето ѝ да отмине.

Ние, хората, по природа сме в непрекъснато търсене на нещо ново, по тази причина след осъществяването на една фантазия, към този момент мислим за идната.

И не забравяйте, че превъзмогването на трудностите към сбъдване на фантазиите ви не е въпрос на обучение, обществен статус или физически данни, а на воля.

Покоряването на Edna фантазия се случва в най-подходящия за нас миг.

За да сте сигурни, че фантазиите ви ще се случват, когато в действителност ги желаете, ви предлагам малко управление по сбъдване на фантазии в 7 стъпки!

Към галерията >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39855/39855321/1600-399-oktomvri.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Щастливите девойки пътуват Октомври -->  Кръстова Гора: там, където се сбъдват фантазиите Щастливите девойки пътуват Кръстова Гора: там, където се сбъдват фантазиите  5 енергийни места, които да посетите в България Щастливите девойки пътуват 5 енергийни места, които да посетите в България  20 Инстаграм-перфектни места в България Щастливите девойки пътуват 20 Инстаграм-перфектни места в България Прочети още
Автор: Михаела Маркова

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР