Най-голямата внучка на цар Симеон Втори - Мафалда, събира за

...
Най-голямата внучка на цар Симеон Втори - Мафалда, събира за
Коментари Харесай

Внучката на Царя събира родителите си! Мафалда повтаря сватбата им в Палма

Най-голямата внучка на цар Симеон Втори - Мафалда , събира за първи път след развода родителите си княз Кирил и княгиня Росарио , на своята женитба на 28 май. Тя ще се състои в Палма де Майорка, на същото място, където преди 30 година те са сключили брак. Росарио Надал е родена точно там, а Кирил има къща на острова.

Князът и княгинята на Преслав се разделиха, откакто бяха дружно 20 години. Сега всеки от тях има нов сътрудник и въпреки че поддържат прелестни връзки, не се виждат задоволително постоянно. Но на 28 май ще се съберат още веднъж дружно, на същото място, където са се врекли във безконечна честност, поради щерка си.

Дано островът и сватбата в този момент носят по-добра прокоба, разясняват испанските медии. Мафалда не се опасява от суеверия и чака с неспокойствие да се омъжи за избраника си. Дори не се бори за купа, няма и потребност, несъмнено. Ако желае такава, то е да оглави като княгиня класацията на „ Билборд “. През 2018 година Мафалда притегли внимание от музикалната сцена, откакто пусна няколко свои авторски песни.

Избраникът на Мафалда - Марк, е роден в Лондон, само че е от ливански генезис. Младоженецът по никакъв начин не е инцидентен. Той е наследник на известния политик Камил Абуслейман, който беше министър на труда на Ливан, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР