Най-голямата верига за любителски тенис в България ИТЛ стартира два

...
Най-голямата верига за любителски тенис в България ИТЛ стартира два
Коментари Харесай

Два турнира стартира ИТЛ през следващата седмица

Най-голямата верига за любителски тенис в България ИТЛ започва два шампионата през идната седмица. На 19 февруари, понеделник, стартира Вторият вечерен шампионат „ Лото “, категория 125. Мачовете ще се играят на най-новия балон в столицата - на Търговска колегия „ Локомотив “. Записването е отворено до 16 февруари, а упованията на уредниците са срещите да са извънредно забавни, откакто играчите набраха скорост в първия шампионат за годината, който ще завърши тази седмица в Търговска колегия 18.82.

Също в понеделник стартира конкуренцията и при напредналите от Първия вечерен шампионат „ Лото “. Най-добрите измежду дилетантите могат да заявят присъединяване до 16 февруари, а схемата е отворена за 32-ма играчи. До момента са записани 24 тенисисти, измежду които спечелилият в лигата за предходната година Адриан Стоименов, както и опитните Камен Маздрашки, Петьо Борисов, Ивайло Боджаков и Станислав Георгиев. Мачовете се обрисуват оспорвани, а уредниците канят всички почитатели на тениса да дойдат на кортовете на Търговска колегия 18.82 и да поддържат играчите.

Интересът към шампионатите на Интерактив тенис през тази година чупи всички върхове. Още в първия Вечерен шампионат „ Лото “ се включиха доста нови тенисисти, като някои пътуват за срещите от Пирдоп и от Дупница. Дебютанти и ветерани настояват, че най-големите преимущества на ИТЛ са опцията да избират дните, в които да играят със противниците си и шанса да натрупат опит на друга настилка и против разнородни съперници.

Повече за Интерактив тенис можете да научите на уеб страницата на лигата тук, както и да заявите присъединяване в шампионатите, отворени за записване: Първи вечерен шампионат „ Лото “, категория 500, Втори вечерен шампионат „ Лото “, категории 125, 250 и 500, както и за първата конкуренция за дамите за тази година - ITL Ladies Night 2018.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР