Най-голямата верига за любители в България Интерактив тенис връчи годишните

...
Най-голямата верига за любители в България Интерактив тенис връчи годишните
Коментари Харесай

Интерактив тенис награди най-изявените играчи за 2017 година

Най-голямата верига за фенове в България Интерактив тенис връчи годишните си награди на блестяща гала в Скандал Лаундж кафе в София кръг мол. На празника участваха десетки другари на спорта, почитатели и доста от миналогодишните първенци на лигата. №1 в годишната класация на ИТЛ и притежател на купата „ най-хубав състезател за 2017-а “ стана Адриан Стоименов. Той има в актива си 23 победи и 11 загуби, а през тази година събра 3245 точки от 13 шампионата. След него се подреди най-хубавият за 2015-а и 2016-а Едиз Батран, който взе участие единствено в три от шампионатите на Интерактив тенис за годината – два Мастърса и финалите на лигата. Победите му обаче му донесоха 3100 точки и справедливо второ място в годишното класиране. Трети остана Камен Новиков с 2870 точки и поръчка за още по-добър ранкинг през 2018-а.

„ Доволен съм, имах мощно начало и мощен завършек на сезона – разяснява Камен, откакто взе премията си. - В средата на 2017 не играх доста добре и по тази причина нямах шансове да се класирам по-напред, макар че участвах в по-голямата част от шампионатите категория 500. Но беше една добра година и чакам от 2018 да е още по-добра. Получиха се доста забавни мачове и имахме доста приятни страсти и по време на срещите, и след тях. “



Първите трима в годишната класация получиха награди от „ Спорт хранилище “ – ваучер за 300 лева за Адриан Стоименов, за 200 лева за Едиз Батран и 100 лева за Камен Новиков. Адриан, който е треньор по тенис, съблюдава обещанието си, обещано при започване на сезона, и подари наградата си на млади гении.

По традиция от Интерактив тенис раздадоха награди в още три категории. Плакет за най-позитивен състезател завоюва Симеон Симеонов, който взе участие в шампионатите на ИТЛ от самото основаване на лигата и показва забележително неизменност. Участва във всички формати – начинаещи, приблизително напреднали и напреднали, като има зад тила си 31 победи и 41 загуби. В обичания си Мастърс през септември той записа оспорвани мачове, а през тази година възнамерява още по-активно присъединяване в конкуренциите.

За най-активен състезател беше разгласен Кирил Илиев. „ Харесва ми форматът и методът, по който се организират Вечерните шампионати „ Лото “ – сподели той. - Трябва опит, с цел да може човек да влиза в мачовете, да печели и да покаже най-хубавото от себе си. Това е мястото, където можеш да видиш доста нови хора, които не знаеш по какъв начин играят. Това се отразява незабавно на погледа върху играта. Имам над 70 мача през последните години, обичам играта и резултатът не ме вълнува. Важно е, че стават хубави срещи, а и имаш нови познанства и доста постоянно – нови другари. И не на последно място – играеш в тъкмо избран час, без да чакаш и да губиш време. “



Най-проспериращ тенисист за 2017 е Стамен Стаменов. Той играе от началото на 2016, като един път в седмицата работи с треньор, а в останалото време се изявява в шампионатите на ИТЛ. През декември Стамен завоюва първата си купа – в категория 250, а преди този момент съумя да стигне до два полуфинала в категория 125.

„ Ще продължа на играя и през 2018 – да натрупвам опит и точки, - сподели Стамен. - Ще се стремя да излизам от груповата фаза и във веригата Уикенд тур, която също е необикновено преживяване. “
Тримата получиха ваучери от 50 лева, обезпечени от „ Спорт хранилище “ и аксесоари от „ Лото “. Всички дами, които участваха на церемонията в Скандал Лаундж кафе бяха сюрпризирани с дарове от уредниците.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР