Най-голямата верига за любители Интерактив тенис стартира поредица съботно-неделни турнири

...
Най-голямата верига за любители Интерактив тенис стартира поредица съботно-неделни турнири
Коментари Харесай

Интерактив тенис стартира съботно-неделни турнири за любители

Най-голямата верига за фенове Интерактив тенис започва поредност съботно-неделни шампионати в София. Първата конкуренция ще се организира на 15 и 16 юни в клуб 18.82, а състезателите ще бъдат разграничени в две категории – 500 и 250. Подреждането ще става съгласно рейтинговата система на Интерактив тенис, а точките ще важат за годишната класация на лигата. Отпадналите в първи кръг ще играят в успокоителен шампионат, а схемите са отворени и за начинаещи, и за напреднали. Форматът е един сет до 6, като дамите също са добре пристигнали да покажат уменията си.

“Уикенд шампионатите са изключително известни измежду феновете, по тази причина взехме решение да ги включим в портфолиото на Интерактив тенис – сподели мениджърът на лигата Ивайло Цанков. – Както и във Вечерните шампионати, в сериите ITL Challenger ще наблегнем на отличната организация, като състезателите ще знаят авансово в какъв брой часа да се явят на корта, а чакането ще бъде сведено до най-малко. Искаме да спечелим още повече фенове за тениса и да им дадем опция да натрупат опит и да играят против непознати противници.”

В същото време, от 17 юни, Интерактив тенис провежда следващия си Шести вечерен шампионат. Той ще се организира в клуб 18.82, като начинаещите започват мачовете си на 17-и. Крайният период за записване за категория ITL125 e 14 юни, за приблизително напредналите – 21 юни, а за напредналите – 28 юни. От лигата плануват огромен интерес към конкуренцията, а поради лимитираните места приканват приятелите на тениса да не чакат крайния период за записване.

Повече детайлности за Интерактив тенис, за новата серия ITL Challenger и за започващия Шести вечерен шампионат можете да намерите тук.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР