Най-голямата верига хипермаркети у нас Кауфланд България от утре ще

...
Най-голямата верига хипермаркети у нас Кауфланд България от утре ще
Коментари Харесай

Това е новият шеф на Кауфланд България

Най-голямата верига хипермаркети у нас " Кауфланд България " от на следващия ден ще има нов ръководител на Управителния съвет (УС), потвърдиха от компанията в публично известие.

Това е Иван Чернев, който от дълги годин работи за групата на Kaufland и до момента е бил началник на подразделението на компанията в Словакия.

" Под управлението на Иван Чернев " Кауфланд България " ще продължи да развива своята активност у нас. С дълготрайната цел да продължи водачеството си в бранша компанията навлиза в дейна фаза на рационализация в интерес на крайния клиент ", показват от веригата.

Както Money.bg заяви през вчерашния ден, Чернев ще застане на мястото на досегашния ръководител на УС Димитър Спасов, който ръковоти компанията от стъпването на Kaufland Group у нас през 2006 година.

 Шефът на
Шефът на " Кауфланд България " напуща компанията след 12 години ръководство

Кой застава на неговото място?

" Компанията благодари за изключителните му отдаденост и принос в израстването и затвърждаването на " Кауфланд " като безапелационния водач в модерната търговия в България. Димитър Спасов и отсега нататък ще подкрепя активността на " Кауфланд ", се споделя още в известието.

Веригата оперира на българския пазар от 12 години, като все още има 58 търговски обекта в 33 града.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР