Най-голямата туристическа атракция в Европа Дисниленд в Париж от събота

...
Най-голямата туристическа атракция в Европа Дисниленд в Париж от събота
Коментари Харесай

Дисниленд в Париж става ваксинационен център

Най-голямата туристическа атракция в Европа " Дисниленд " в Париж от събота ще стане домакин на масова имунизация против COVID-19 в своя конгресен център, заяви Агенция Франс Прес. Франция се пробва да форсира процеса на ваксиниране на популацията си, като планира 20 млн. души да получат най-малко първа доза доникъде на май.

Увеселителният парк, който се намира близо до френската столица, е затворен от 30 октомври поради пандемията, при което 17 000 чиновници останаха без работа. Първоначално се планираше " Дисниленд " в Париж още веднъж да приема гости на 2 април, само че поради влошените епидемиологични условия отварянето се отсрочва.

Мястото за имунизация ще е в конгресния център наоколо до хотелския комплекс извън увеселителния парк в " Нюпорт Бей клуб ". Центърът ще бъде отворено единствено през почивните дни. Целта е да се вършат инжекции на към 1000 души на ден. Досега ваксинираните във Франция с първа доза са 12,8 милиона души, или 19% от популацията ѝ, съгласно данните на министерството на опазването на здравето. 

Глобалната група на " Дисни " разгласи 32 000 съкращения на работни места в своите действия в целия свят до края на първото тримесечие, най-много в Съединени американски щати, поради пандемията.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР