Най-голямата световна организация на ПР-агенции и национални асоциации International Communications

...
Най-голямата световна организация на ПР-агенции и национални асоциации International Communications
Коментари Харесай

Българин номиниран за PR Leader за 2019 г. за целия свят

Най-голямата международна организация на ПР-агенции и национални асоциации International Communications Consultancy Organization (ICCO) разгласява номинациите си за най-хубави организации и експерти в ПР-сферата за 2018 година в годишните си ICCO Global Awards 2018. Любомир Аламанов, ръководещ сътрудник на SiteMedia Consultancy, за втора поредна година е номиниран в влиятелната категория PR Leader of the Year. Той е единственият българин, достигал до финала на авторитетните награди и единственият информационен експерт получавал две следващи номинации.

В същия конкурс SiteMedia Consultancy е номинирана за Най-добра самостоятелна организация на 2019 година за EMEA район (Европа, Близък Изток и Африка). Сред финалистите са акции и планове на международни организации като FleishmanHillard, Hill+Knowlton, Weber Shandwick, Edelman, Ketchum и доста други. Официалната гала по награждаването ще се състои в Лондон на 3-и декември. Признанието идва единствено месец откакто SiteMedia Consultancy бе избрана наново за едно от най-хубавите работни места в ПР сферата за целия свят от PR News.

„ Това отличие е следващ успех на българската информационна общественост. Няма да се уморя да дублирам, че пазарът ни е на международно равнище и по целия свят ни дават за образец. Не инцидентно толкоз доста български организации и експерти печелят интернационалните награди. През 2005 година, когато Българската асоциация на ПР организациите (БАПРА) се причисли към ICCO, ние всички почерпихме международен опит и се учихме. 14 години по-късно умерено може да се каже, че ние преподаваме на света ”, показа Любомир Аламанов.

Любомир Аламанов е притежател на SiteMedia Consultancy. В сферата на връзките е повече от 20 година и е управлявал планове за Lidl, Coca-Cola, HP, Майкрософт, Теленор, Нестле, Байерсдорф, Сименс и доста други. Проектите и акциите, в които е взел участие, са спечелили повече от 100 български и интернационалните награди. Любомир Аламанов е един от създателите на Българската асоциация на ПР организациите (БАПРА) и неин ръководител за 8 поредни години, както и измежду създателите на Българската асоциация на организациите за цифрови връзки

(БААДК) и неин пръв ръководител. През 2016 година е посочен за един от най-влиятелните информационни експерти в областта на Community Relations. Една от най-авторитетните международни медии за връзки PR News го включи в своя годишен лист с професионалисти-иноватори, съдействали извънредно за развиването на ПР специалността - 50 Game-Changers of PR for 2017, а The Holmes Report го уточни в влиятелния лист Innovator 25 EMEA 2018. Само преди месеци получи Honorable Mention за CEO of the Year 2019 на влиятелните PR Platinum Awards 2019.

Целият лист с номинации по категории на ICCO Global Awards 2019 може да видите тук.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР