- най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която

...
- най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която
Коментари Харесай

Стартира специално издание на ПРОМЯНАТА

- най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира в партньорство с Фондация Reach for Change България. Досега ПРОМЯНАТА оказа помощ на над 200 000 деца в цялата страна, а всяка година NOVA влага над 190 000лв., с цел да може позитивната смяна за децата на България да стане действителност.

През 2020 година, в изискванията на световна пандемия, Нова Броудкастинг Груп и Reach for Change България предизвикват особено издание на състезанието. То ще се концентрира върху поддръжката на най-уязвимите – децата и младежите, които са най-тежко наранени от COVID-19 рецесията.
Организации с нестопанска цел, които имат потвърдено решение на проблем, пред който децата и младежите (0-24 години) са изправени вследствие на пандемията, могат да аплайват като попълнят онлайн формуляр от през днешния ден до 16 август на:.

В рамките на Специалното издание на ПРОМЯНАТА Нова Борудкастинг Груп и Reach for Change България сплотяват старания и запаси с трима сътрудници: ING, Аурубис България и NN България. Те обезпечават финансиране за грантове за финалистите в специфичното издание на ПРОМЯНАТА на обща стойност от 60 000 лева

На 18 септември 2020 година ще бъдат определени и оповестени петте организации , които ще станат финалисти в състезанието. Три от тях ще получат цялостно финансиране от по 17 000 лева, които да употребяват за директна поддръжка за деца и младежи, както и за укрепване на своите екипи и организации и разпространение на дейностите си. Две организации ще получат отчасти финансиране от 4000 лева, които да употребяват за своето организационно развиване и връзка. Една от петте организации ще получи 1000 лева специфична премия присъдена от Детското жури на ПРОМЯНАТА.

В допълнение всички те ще получат забележителна нефинансова поддръжка под формата на образования в Акселератора на ПРОМЯНАТА, професионални съвещания, достъп до мрежа от евентуални сътрудници и селектирани обществени бизнесмени и интензивна медийна поддръжка от Нова Броудкастинг Груп.

Кандидатстването в ПРОМЯНАТА става елементарно посредством онлайн формуляр. Повече за критериите на състезанието, наградния фонд, стадиите на селекция и формуляра за кандидатстване вижте на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР