Най-голямата руска телекомуникационна компания МТС призова своите клиенти да спрат

...
Най-голямата руска телекомуникационна компания МТС призова своите клиенти да спрат
Коментари Харесай

Руски телеком призова: Спрете да изпращате смешни клипчета

Най-голямата съветска телекомуникационна компания МТС прикани своите клиенти да спрат да изпращат смешни видеоклипове на контактите си, с цел да не претоварят мрежите в миг, когато заради епидемията от ковид набъбна доста и броят на работещите от разстояние, съобщи Франс прес.

" Мемовете и положителното въодушевление са значими, само че сега би трябвало да използваме наличието на обществените мрежи по виновен метод ", прикани шефът на МТС в писмо, оповестено на уеб страницата на оператора. " В сегашната обстановка можете да се въздържите, да вземем за пример, от изпращането на занимателни, само че тежки клипове на десетки контакти ", добави той, като акцентира, че това не значи потребителите да спрат да гледат филми онлайн или да не вземат участие във видеоконферентни диалози, свързани с работата от разстояние.

МТС е установила доста повишаване на натоварването на мрежата и изключително на интернет трафика от домовете в огромните градове. В Москва трафикът е повишен с 30 на 100, заяви шефът, като подсети, че " пропускателната дарба на мрежата е физически стеснен запас ".

Русия вкара наложителни ограничения за изолираност, с цел да попречи на разпространяването на ковид. Много руснаци, изключително живеещи в Москва, минаха през последните две седмици към работа от разстояние.

От седмици насам в съветските обществени мрежи и чатове циркулират голям брой мемове и смешни видеоклипове. Повечето от тях се отнасят до пандемията от Ковид-19, отбелязва Агенция Франс Прес.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР