Най-голямата руска RnB звезда ТИМАТИ, който на 16 февруари (петък)

...
Най-голямата руска RnB звезда ТИМАТИ, който на 16 февруари (петък)
Коментари Харесай

Тимати подкара български автомобил

Най-голямата съветска RnB звезда ТИМАТИ, който на 16 февруари (петък) ще зарадва родните почитатели в зала Универсиада, може да се похвали със забележителен автопарк.

Известен със пристрастеността си към високите скорости и рисковите спортове, в сбирката му от персонални коли се открояват марки като Lamborghini, Maserati, Ferrari и Porsche, а неотдавна измежду скъпите придобивки в гаража на скандалния рапър е и първата българска спортна суперкола SIN R1.

Мощното возило се отличава с новаторски спортно-състезателен дизайн и форсира до 100 км/ч за 3 секунди, а оптималната скорост, която развива е над 300 км/ч – тъкмо по усета на ТИМАТИ.

Определян за пионера на рап музиката в Русия, изпълнителят на Поколение не един път е показал афинитета и любовта си към колите и адреналина, с който те го зареждат.

Звездата даже признава, че преди близо 10 години се е почувствал тъкмо като воин от Бързи и гневни, участвайки в 30-минутна полицейска гонка, приключила с лишаване на шофьорската му брошура за интервал от 2 години.

Още по-силни страсти чакат българската аудитория на неповторимия лайв на ТИМАТИ в София, когато младият реализатор ще показа стремително най-големите си шлагери. Междувременно концертът на звездата у нас бе публично разгласен и в уеб страницата на Black Star - продуцентската компания, на която създател и притежател е точно ТИМАТИ.

Концертът на Тимати е на 16 февруари 2018 година в зала Универсиада. Начало 20:00 часа. Билети към този момент са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 45 до 110 лв..
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР