Най-голямата реорганизация на BlackRock от години отразява убеждението, че мениджърът

...
Най-голямата реорганизация на BlackRock от години отразява убеждението, че мениджърът
Коментари Харесай

Разтърсването на BlackRock има за цел да отговори на търсенето на инвеститори за нови фондове

Най-голямата метаморфоза на BlackRock от години отразява убеждението, че мениджърът на пари от 10 трилиона $ би трябвало да работи по-бързо, с цел да улови вълна от вложения от клиенти, които ще останат без пари и търсене на нови артикули, съгласно анализатори и ръководители.

Разтърсването, оповестено този месец дружно с придобиването на Global Infrastructure Partners от BlackRock за 12,5 милиарда $, ще комбинира другите бизнеси, които създават и ръководят продуктите, които продава под един изпълнителен шеф.

Идеята е тактика за един артикул, която съчетава интензивно и пасивно вложение и всички разнообразни обвивки, от борсово търгувани фондове до настрана ръководени сметки. Той също по този начин консолидира интернационалния си бизнес, защото в този момент съвсем половината пари на нови вложители идват отвън Съединени американски щати.

Главният изпълнителен шеф Лари Финк сподели на чиновниците в записка, обявяваща разтърсването и придобиването на GIP, че „ това смелата и амбициозна трансформ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР