Най-голямата охранителна фирма в Северозападна България поема грижата за публични

...
Най-голямата охранителна фирма в Северозападна България поема грижата за публични
Коментари Харесай

Сити спечели обществената поръчка за охрана на общински обекти във Враца

Най-голямата охранителна компания в Северозападна България поема грижата за обществени обекти, които са стопанисвани или благосъстоятелност на община Враца. Денонощната въоръжена и невъоръжена защита, видеонаблюдение и непоколебим пропускателен режим ще се реализира от „ Сити” ЕООД. Това стана факт, откакто сдружението завоюва оповестената социална поръчка.
„ Сити” ще би трябвало да подсигурява цялостен пакет охранителни ограничения за постройката на Община Враца на ул. "Стефанаки Савов " 6, двата гробищни парка, стадион „ Христо Ботев “, развлекателния парк „ Леденика “, парк „ Дъбника “, хотел „ Олимпийски очаквания “, центровете за обществена помощ, складови бази, детски ясли, бившето учебно заведение „ Давид Тодоров “ и други. Мерки за сигурност ще се вземат и за културния монумент Старата къща на ул. „ Търговска “ в града.
Обществената поръчка за възлагане на дейнсотите е разграничена на 2 обособени позиции: за обекти, стопанисвани от Община Враца и за обекти, благосъстоятелност на локалната администрация. За контрола и предварителната защита на похищенията върху общинска благосъстоятелност кметският екип ще влага към 300 000 лева с Данък добавена стойност. Срокът за осъществяване на поръчката е 12 месеца.
Припомняме, че Враца към този момент разполага и с неповторима умна система за видеонаблюдение, ситуирана на съществени пътни артерии в града. Записващите устройства дават цялостна картина за обстановката на пътя 24 часа в денонощието и са директно свързани с локалното районно полицейско ръководство.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР