Най-голямата новина, с която започва седмицата: Меркурий от 13-ти юли

...
Най-голямата новина, с която започва седмицата: Меркурий от 13-ти юли
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 13 до 20 юли

Най-голямата вест, с която стартира седмицата: Меркурий от 13-ти юли е пряк.  Този факт ще внесе известно утешение в напрегната и нестабилна конюнктура. Директният Меркурий през тази седмица ще даде ход на голям брой събития, които изоставаха и не успяваха да стигнат до своя край. Меркурий възпрепятстваше започването на нови действия, нова работа, сключване на дълготрайни контракти, а бъркотията, която внесе в региона на връзката, в допълнение сътвори загради и компликации в комплицираната 2020г.

Въпреки директното придвижване започването на нови инициативи  през тази седмица не се предлага. Луната е в своята последна четвърт, намаляваща фаза, а на 20-ти следва Новолуние, второто в знака Рак. Седмицата е подобаваща за дотъкмяване на започнатото, привършване и завършване, а яснотата в мисленето ще приготви почвата за новото, на което можете да поставите начало след 20-ти юли. Като цяло, 2020-та е пасивна година, а дните, в които може да се предприеме деяние и стартира нещо нова са лимитирани. Тази седмица е решаваща в посока подготовка, изясняване, осъществяване на диалози, продан на информация и подготовка пред старта. Периодът от 20-ти юли до 9-ти септември е подгодящ за деяние, само че пък и съответствува с летните отпуски.

ОВЕН

Все още не ви се дава зелена светлина за деяние. Не рискувайте, владейте и направлявайте събитията. През тази седмица насочете вниманието си към връзката и обменът на информация. Можете сполучливо  да поемете ръководството върху личния си живот като се насочите към това, което е значимо и значимо за вас. Подредете целите си и действайте съгласно тях. За да постигнете това, което желаете би трябвало да овладеете порива си всичко да става бързо и по този начин, както вие го желаете. Търпението ще бъде основно! По-емоционални сте от нормално, а това може да ви накара да бъдете импулсивни и прибързани.  Сега не е моментът да стартирате нов бизнес или да предприемате съществени финансови опасности. Периодът след 22 юли ще задейства силата за пускане на планове и действия, само че ще се наложи да извършите известни взаимни отстъпки. Насочете вниманието си към стабилизиране на финансовото ви положение. Дръжте на фокус главната си цел, насочете силата си в посоката, която е градивна и сполучлива за вас. Ако сте имали до момента пречки в проблеми, свързани с парцели, пренасяне или отнасящи се до вашето семейство и среда, то през тази седмица вие ще можете да повлияете в позитивна посока.

ТЕЛЕЦ

Преразгледайте всичко, което е значимо и скъпо за вас. Дългият интервал на размисъл ви оказа помощ да подредите мислите си, а с това и да решите какво желаете. До огромна степен смяната при вас е на вътрешно равнище, което задейства смяна на съзнанието и метода на мислене. Марс, планетата на интензивността и действието ще остане до края на годината във вашия дом. Той е обвързван с духовните осъзнавания, уроците и усамотяването, които ще доведат до консолидиране на сила и подготовка в точния миг за нещо ново. То ще провокира поврат в живота ви. Най-доброто решение за тази седмица е почивката. В различен вид в случай че не е допустимо да почивате, насочете повече внимание към  вашите контакти, общувайте с точните хора, които ще ви оказват помощ да определите посоката си на деяние, довършвайте действия свързани с документи, договорни връзки, взаимоотношения с братя или сестри, пътувания и образования. Ретрограден Меркурий сложи пред вас проблеми, свързани със съответните тематики, които през тази седмица могат да получат нови решения.

БЛИЗНАЦИ

Ретрограден Меркурий, който е ваш планетен  управител ви насочи да преосмислите живота си, да преподредите ценностната си система или да насочите внимание към източниците си на приходи за възстановяване на финансовото ви състояние. Още при започване на седмицата ще усетите ново въздействие и разрешаване или изясненост. В взаимозависимост от това, което сте създали до момента са вероятни два разновидността: облага под формата на неочаквани доходи или непредвидени разноски. Ако имате отговорности е добре да ги погасите.  Не правете спомагателни задлъжнявания, а по-скоро се насочете към благоприятни условия за приемане на поддръжка, помощ, подпомагане, които ще усилят опциите за спомагателни приходи. Венера, която е във вашия знак до 8-ми август, ви носи шанс. С лекост ще печелите благосклонности и утвърждение, а компликациите ще преодолявате с лекост. Бъдете любези и дипломатични, преговаряйте и отстоявайте личните си ползи. Интуитивно взетите решения във вашата работа ще ви донесат непредвидени и положителни резултати.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР