Най-голямата ми мечта е да бъда на сцена и да

...
Най-голямата ми мечта е да бъда на сцена и да
Коментари Харесай

Дебора: Вярвам, че ще има справедливо наказание

Най-голямата ми фантазия е да бъда на сцена и да се занимавам с музика. Лягам си и ставам с музика, само че случилото се е част от предишното ми, няма по какъв начин да го не помни.

Това сподели 18-годишната Дебора, която сплоти цяла България преди няколко месеца, поради нанесени рани от макетно ножче.

Дебора и Лидия бяха посетители в ефира на NOVA, откакто песента им " Разбити фантазии " стигна 1 млн. гледания.

До песента се стигнало, откакто артиста Галин предложил на Дебора да запише ария, след което звъннали на Лидия, с цел да бъде парчето дует. Преди песента двете не са се познавали, само че Дебора слушала песните на певицата още от самото и излизане на музикалната сцена. Лидия не се замислила, първият и въпрос към Галин бил дали Дебора е съгласна дуетът и да е тъкмо с Лидия.
Прочетете още
Да няма боязън и да няма нито една повече - това е посланието, което стои зад това Дебора да си покаже раните по бедрата в клипа на песента.

Дебора сподели, че през днешния ден има моменти, в които се усеща добре и такива, в които не се усеща добре, само че има кураж да продължи напред.

Дебора била изцяло сама на фотосите на клипа, а дружно с Лидия се срещнали на онлайн на самите фотоси.

" Чувствах се в собствен води, екипът беше страховит, толкоз ме предразполагаха, фотосите продължиха 11-12 часа, бях доста спокойна ", описа Дебора.

Много добре се усещам, когато съм на сцена, уповавам се да продължа, сподели 18-годишното момиче.

Вярвам, че ще има заслужено наказване, сподели още тя. Апелът ми е да не се срамим и да приказваме, добави още Дебора.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР