Най-голямата компания за мебели в света ИКЕА обяви, че е

...
Най-голямата компания за мебели в света ИКЕА обяви, че е
Коментари Харесай

ИКЕА започна производство на защитни средства

Най-голямата компания за мебели в света ИКЕА разгласи, че е почнала да създава защитна екипировка като престилки и маски за лица за лечебни заведения, които се борят против разпространяването на ковид и цели да усили по-нататъшното произвеждане, съобщи Ройтерс.

Търсенето на офис мебели е в застой, защото доста хора работят от у дома поради ковид, сподели пред Ройтерс Хенрик Елм, световен управител по доставките в притежателя на марката " Интер ИКЕА груп " (Inter IKEA group).

Нарушенията във веригата за доставки набъбнаха, откакто коронавирусът се популяризира в Европа и Северна Америка, а неизправностите и затворените граници изиграха основна роля, съобщи той.

ИКЕА обаче беше готова и съумя да смекчи негативното въздействие на тези бариери релативно добре, отчасти посредством изпращане на ресурси в хранилища на няколко места, сподели Елм в изявление.

Той съобщи, че не чака дефицит на дърво и други първични материали. По думите му един от проблемите е намирането на място за предпазване на артикули, които към този момент се транспортират до пазари, където ИКЕА краткотрайно затвори доста от магазините си.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР