Най-голямата компания в Турция за транспортна и дистрибуторска дейност Netlog

...
Най-голямата компания в Турция за транспортна и дистрибуторска дейност Netlog
Коментари Харесай

Най-голямата турска логистична компания се готви за 7 придобивaния в Европа

Най-голямата компания в Турция за транспортна и дистрибуторска активност Netlog Lojistik Hizmetleri възнамерява да закупи 7 европейски компании през идващите 2 години. Плановете на компанията са част от нейната тактика за агресия на европейския пазар за да се разширят източниците ѝ на приход.

Компанията чака разширението да коства към 350 милиона евро. Сделките ще бъдат финансирани значително посредством заеми. Това изясни вицепрезидентът на компанията Гокалп Как.

По думите му сключването на покупко-продажбите може да помогне на компанията да доближи до 1,9 милиарда $ от продажби от 1 милиард.

" Интересува ни компании в Англия, Белгия, Германия, Полша и Холандия ", изясни Как.

Netlog възнамерява да закупи един от най-големите логистични бизнеси в Полша, като има възможност това да стане в границите на идващите 2 месеца.

Компанията е учредена през 2004 година. Оттогава Netlog следва нападателна тактика за напредък на локалния пазар и има 32 компании и 14 марката.

" Netlog може да обмисли опцията за продажба на акции или бъдещи партньорства. Това обаче ще стане, откакто компанията доближи мечтаните потенциал и стойност ", добави вицепрезидентът.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР