Най-голямата група български олимпийци се прибра тази сутрин в България.

...
Най-голямата група български олимпийци се прибра тази сутрин в България.
Коментари Харесай

Българите се завърнаха от Пьонгчанг


Най-голямата група български олимпийци се прибра тази заран в България. Треньори и състезатели от тимовете по биатлон, сноуборд и ски-бягане кацнаха тази заран в София, а на следващия ден се прибира и последният ни олимпиец Йордан Чучуганов, който остана, с цел да носи знамето на церемонията по закриването.

Биатлонистът Красимир Анев си направи самооценка, като настоя, че приказва само за себе си, а не от името на всички.

“Ясно е, че не се получи това, за което бяхме подготвени и което чакахме. Причините са доста, ще си ги проучваме по-задълбочено с треньора, с федерацията и се надявам да не позволяваме повече същите неточности ”, разяснява Анев на летище " София ".

По време на олимпиадата той се прочу с репликата, че сме заряд на фона на останалите.

" Репликата за пълнежа? Беше прочувствено изявление. Случва се от време на време човек да си мисли такива неща. Във всеки един аспект има още какво да се желае. Не споделям, че сме най-бедните, че нищо не ни е обезпечено и така нататък, само че има доста какво да се желае, тъй като в случай че стартира да ви обяснявам за вложенията, които вършат другите тимове, защо става въпрос - няма да ми стигне един ден ”, добави опитният играч.

С интерес беше посрещнат и Радо Янков, който от най-голяма вяра се трансформира в най-голямо отчаяние, откакто отпадна още в квалификациите на паралелния великански слалом в сноуборда.

" Разочарован съм, защото всичко беше фокусирано върху самата Олимпиада и не знам дали това не беше неточност, тъй като по този начин се повишават личните ти упования и желанието. Може би огромното предпочитание за положително класиране ми попречи ", сподели Янков, който също пое виновността за представянето върху себе си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР