"Най-голямата дясна партия член на ЕНП и най-старата партия член

...
"Най-голямата дясна партия член на ЕНП и най-старата партия член
Коментари Харесай

Румен Христов: Логично е ГЕРБ и СДС да се явят заедно на парламентарните избори

"Най-голямата дясна партия член на ЕНП и най-старата партия член на ЕНП е някак разумно да се явят общо на парламентарните избори. Целта е десният избор на бъде консолидиран, тъй като България има потребност от дясно ръководство “. Това съобщи водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в в предаването "Офанзива " по Канал 3.

Така той разкри, че се водят договаряния с ГЕРБ за възможното явяване на двете десни партии в коалиция за идните парламентарни избори през идната пролет.

Лидерът на Съюз на демократичните сили: Правителството ще изкара мандата си

Амбициите за образуване на опозиционна опция са забележими, само че са прекомерно амбициозни, съгласно водача на Съюз на демократичните сили. Президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на недвусмислено декларира упоритостите си за влизане в изпълнителната власт, съгласно десния водач.

По мотив намаляването на ставката за Данък добавена стойност в избрани браншове, Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в счита, че това е по-скоро неточност, тъй като за година време с сходно облекчение в туризма мъчно би се върнала остарялата ставка. “Смята се, че 150 млн. лева щеше да е ущърбът за бюджета и съгласно мен беше по-логично да се дадат тези пари като финансова помощ на туристическия отрасъл, а не да се понижава Данък добавена стойност “, добави десният водач.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР