Най-голямата борса за криптовалути в света - Binance, пусна собствен

...
Най-голямата борса за криптовалути в света - Binance, пусна собствен
Коментари Харесай

Най-голямата крипто борса пусна собсвен Blockchain

Най-голямата борса за криптовалути в света - Binance, пусна личен цифров счетоводен указател, наименуван Binance Chain. Целта на бързо разрастващата се компания е да надгради опциите си и да трансферира бизнес планове от конкурентни платформи като Ethereum в личния си указател (blockchain). Той ще разреши на прохождащите в света на цифровите пари сдружения да емитират монети непосредствено на платформата на Binance и ще служи също за база на плануваната децентрализация на пазара на компанията, което ще даде опция за по-пряк достъп на потребителите до търговията в сравнение с централизираните тържища.

По оценка на Кайл Самани - съосновател на крипто хеджинговия фонд Multicoin Capital Management в Остин, щата Тексас, "дебютът на Binance Chain е едно от най-важните събития в света на цифровите валути през тази година ".

Набирането на средства посредством първични излъчвания на монети, пускани непосредствено на Binance Chain, се дефинира като извънредно привлекателно за емитентите и за вложителите поради ликвидността и позициите на борсата на Binance. Досега прохождащите в бизнеса компании, правили първични предложения на цифрови пари по мрежата на Ethereum, в множеството случаи са се сблъсквали със усложнения да ги записват на тържищата, даже когато са имали предпочитание да платят регистрационните такси.

Конкурентните позиции на Binance Chain се обрисуват като изключително мощни, тъй като платформата ще прави доста по-добра работа от Ethereum от позиция на скорост, комисионни за транзакциите и други Очаква се също да се подтиква потреблението на децентрализираните пазари (Dexes), които към този момент са тъничък комат от комерсиалните размери в цифрови валути. Binance се надява в близко бъдеще търговията да се пренасочи от централизираната й борса към децентрализираната (Dex), с което софтуерът на Binance Chain да ръководи множеството интервенции.

Dex ще употребява цифровите пари на Binance - Binance Coin (ВNB). Лицата, които сега имат ВNB, пуснати на Ethereum, ще могат да ги заменят за същите монети, регистрирани на Binance Chain.

Печалбата на Binance е скочила с 66% през първото тримесечие на 2019-а по отношение на последните три месеца на 2018-а - до 78 млн. щ. $ с помощта на бурното разгръщане на платформата й за извънборсови покупки и продажби. Преди дни звеното за щедрост на компанията сътвори специфичен канал за дарения в криптовалути за възобновяване на изумената от пожара катедрала Notre Dame в Париж.

Основният въпрос, който си задават анализаторите, е дали Binance Chain ще може да обезпечи същата скорост и функционалност както централизирания пазар на Binance. Повечето считат, че това ще се случи.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР