Най-големият враг на народа ни беше страхът у хората, защото

...
Най-големият враг на народа ни беше страхът у хората, защото
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Хората се страхуваха от ГЕРБ

Най-големият зложелател на народа ни беше страхът у хора та, тъй като ръководещите държат страната в боязън - боязън да не те уволнят, боязън да не ти влязат в магазинчето и да ти пратят инспекции, в случай че имаш друго мнение, боязън да не те привикат в Министерство на вътрешните работи, в случай че изразиш виждане против властта. Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за предаването " Политика и спорт " по телевизия Евроком.

" Хората бяха уплашени. Сега те се освободиха от страха си. Имат ясна позиция и са подготвени да си я бранят ", безапелационна бе тя.

" Много хора излязоха по улиците в борба за морала, върховенството на закона, правовия ред, завършек на задкулисието и олигархичните кръгове. Но се задава и извънредно тежка икономическа и обществена рецесия, която ще усетим наесен, като някои хора още в този момент я усещат, тъй като в резултат на рецесията с ковид има 200 000 души нови безработни. Това е борба и за хляба, тъй като 2 милиона българи са под прага на бедността. "   Тя добави, че ниската минимална и междинна заплата са огромен проблем ", уточни Нинова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР