Най-големият внук на кралица Елизабет Втора се раздели със съпругата

...
Най-големият внук на кралица Елизабет Втора се раздели със съпругата
Коментари Харесай

След Мегзит: Пореден брачен трус в британското кралство семейство

Най-големият внук на кралица Елизабет Втора се раздели със брачната половинка си Отъм след 12 години брак, съобщи БГНЕС, базирайки се на таблоида Daily Mail.
42-годишният Питър Филипс споделил, че е шокиран от разпадането на фамилията му.
Близки на Отъм, която е измежду фаворитките на Елизабет Втора, настояват, че сходно на Меган Маркъл, тя желае да се върне в Канада. Има спекулации, че решението на Хари и Меган да изоставен отговорностите си към короната и да изберат по-усамотен живот може да е повлияло за разпадането на брака на Питър и Отъм.
Питър Филипс, който е наследник на дъщерята на кралицата принцеса Ана, не очаквал сходно деяние от брачната половинка си. Той бил шокиран, а кралицата била разочарована.
Питър и Отъм имат две деца - Савана на 9 години и Айла на 7 години. Те имат двойно поданство, английско от татко им и канадско от Отъм.
Отъм е някогашен пиар, родена в Монреал. Запознала се с Питър Филипс по време на съревнование от Формула 1 в града, като и двамата били на работа.
Двойката провокира рецензии, откакто продаде фотосите от сватбата си през 2008 година на списание Hello!, за което се допуска, че са взели 500 000 лири.
Преди сватбата Отъм се отхвърли от католическата религия, тъй като в противоположен случай Питър щеше да загуби правото си на правоприемник на английския престол.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР