Най-големият внук на кралица Елизабет Втора - Питър Филипс, се

...
Най-големият внук на кралица Елизабет Втора - Питър Филипс, се
Коментари Харесай

Нова драма след Мегзит, кралското семейство се тресе от развод

Най-големият внук на кралица Елизабет Втора - Питър Филипс, се разделя със брачната половинка си Отъм след 12 години брак, заяви " Дейли мейл ".

Близки на Отъм настояват, че сходно на Меган Маркъл тя желае да се върне в Канада. Има спекулации, че решението на принц Хари и Меган да изоставен отговорностите си към короната и да изберат по-усамотен живот може да е повлияло за разпадането на брака на Питър и Отъм.

Питър Филипс, който е наследник на дъщерята на кралицата - принцеса Ана, не очаквал сходно искане от брачната половинка си. Той бил шокиран, а кралицата била разочарована.

Питър и Отъм имат две деца - Савана на 9 години и Айла на 7. Отъм е някогашна пиарка, родена в Монреал. Запознала се с Питър Филипс по време на съревнование от Формула 1 в града.

Двойката провокира рецензии, откакто продаде фотосите от сватбата си през 2008 година на списание, за което се допуска, че са взели 500 000 лири.

Преди сватбата Отъм се отхвърли от католическата религия, тъй като в противоположен случай Питър щеше да загуби правото си на правоприемник на английския престол.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР