Най-големият туристически оператор у нас „Балкан Холидейз”, който ежегодно води

...
Най-големият туристически оператор у нас „Балкан Холидейз”, който ежегодно води
Коментари Харесай

“Балкан Холидейз” празнува 50 години чартърни полети от Великобритания до България

Най-големият туристически оператор у нас „ Балкан Холидейз”, който годишно води хиляди английски посетители в черноморските и в зимните курорти на България, е хазаин на група от 80 елитни туристически сътрудници, които идват в Слънчев бряг тази седмица. Повод за събитието е отбелязването на 50-годишен празник от първия под наем полет от Англия до България.

Представителите на английската туристическа промишленост, които гостуват на “Балкан Холидейз” у нас, имат опцията да се срещнат с преимуществата на известните курорти Слънчев бряг и Несебър, както и да посетят разнообразни хотели и атракции, с цел да добият усещания за локалните обичаи и гостолюбие.

С публична гала в ресторант „ Ханска шатра” в Слънчев бряг домакинът „ Балкан Холидейз” награди някои от най-големите туристически сътрудници за приноса им към разпространение и продажба на почивки за България. Награди за принос и грижа за издигане имиджа на страната ни като международна туристическа дестинация получиха и водещи български хотелиери, сътрудници на компанията.

Така компанията, която оперира в туристическия бранш в продължение на 53 години, сподели благодарност към своите сътрудници за лоялността и ангажираността към България като туристическа дестинация. Юбилеят се трансформира и в мотив за стартирането на новата стратегия 2020 на най-големия туристически оператор у нас „ Балкан Холидейз”.

Проучванията демонстрират, че България остава доста известна дестинация за английските туристи. Слънчев бряг неотдавна се издигна на челно място в известно английско изследване измежду най-известните европейски курорти. Барометърът Holiday Costs Barometer взема под внимание 9 съществени параметъра за оценяване на курортите, които класират Слънчев бряг като най-хубавото място по аршин цена-качество спрямо курортите в Испания, Гърция и други страни.

За повече информация: www.balkanholidays.co.uk
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР