Най-големият търговски център във Варна - Grand Mall - става

...
Най-големият търговски център във Варна - Grand Mall - става
Коментари Харесай

Туризъм Експо - Дестинация Варна предстои в морската столица

Най-големият търговски център във Варна - Grand Mall - става хазаин на “Туризъм Експо - Дестинация Варна ". Шестото издание на ревюто ще се организира от 7 до 9 октомври 2022. Организатори на туристическото експо са организацията за маркетингови връзки ProVox и Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите (ВАРХ). Събитието се реализира с партньорството на Община Варна, Grand Mall и с присъединяване на Министерство на туризма на Република България.

За шеста поредна година “Туризъм Експо - Дестинация Варна " ще сътвори добра бизнес среда за създаване на потребни контакти, за разискване на значими за промишлеността тематики. Форумът натрупа сериозен опит в миналите години и си извоюва позицията на най-авторитетното туристическо събитие в района на Източна България. Изложението се организира с дейната поддръжка и присъединяване на всички браншови организации на районно и на национално равнище, на десетки вложители и мениджъри на туристически комплекси, хотели и обекти, както и на голям брой компании, обслужващи туризма.

На ревюто ще се показват компании, изграждащи образа на туризма в България: курортни комплекси, хотелски вериги, ваканционни селища, къщи за посетители, SPA центрове, хотели, заведения за хранене. Всички те ще презентират най-новите си артикули и услуги, както и предложения за есенно-зимния сезон.

Традиционно в експото вземат участие и компании, снабдители на артикули и услуги за туризма. Технологични компании, софтуерни експерти и разработчици на новаторски артикули ще дискутират с туристическите специалисти ефикасните решения, които усъвършенстват качеството на услугите в сектора.

Тази година в събитието ще се включат и представители на туристическия бизнес от Турция и Гърция.

В трите дни на ревюто ще се организира и профилирана туристическа конференция, трансформирала се в запазена марка на “Туризъм Експо - Дестинация Варна ". Форумът е с фокус върху разнообразието от туристически действия, растежа с вярно обмисляне и опциите за развиване и партньорства с нови пазари.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР