Най-големият син на Херцозите на Кеймбридж Уилям и Кейт ще

...
Най-големият син на Херцозите на Кеймбридж Уилям и Кейт ще
Коментари Харесай

Традицията, която принц Джордж ще пропусне на рождения си ден

Най-големият наследник на Херцозите на Кеймбридж Уилям и Кейт ще навърши седем години на 22 юли. Но една традиция, която се съблюдава при рождените дни на членовете на кралското семейство, ще бъде пропусната.

Заради пандемията от ковид камбаните на Уестминстърското абатство няма да бият в чест на принц Джордж. Камбаните няма да бият най-малко до август месец. Тази традиция не бе спазена и на рождените дни на по-малките деца на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Принцеса Шарлот навърши пет години през май, а принц Луи навърши две години през април.
Чаровният принц Джордж 7 фотоси  Чаровният принц Джордж  Чаровният принц Джордж  Чаровният принц Джордж  Чаровният принц Джордж
Според формалният уебсайт на Уестминстърското абатство идващият път, когато камбаните ще бият, ще е на 15 август в чест на дъщерята на кралица Елизабет II и принц Филип – принцеса Ан, която ще навърши 70 години.

В Уестминстърското абатство са се състояли едни от най-важните кралски събития. Такива да вземем за пример са коронацията на Елизабет II през 1953 година и сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън през 2011 година

View this post on Instagram
'The west yet glimmers with some streaks of day' - Macbeth (Act III, Scene 3) #ShakespeareSunday

A post shared by Westminster Abbey (@westminsterabbeylondon) on Jul 19, 2020 at 12:04pm PDT

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР