Най-големият син на чалга звездата Кали – Георги, скандализира мрежата

...
Най-големият син на чалга звездата Кали – Георги, скандализира мрежата
Коментари Харесай

Синът на Кали заби колежка на майка си

Най-големият наследник на чалга звездата Кали – Георги, скандализира мрежата с провокативни фрагменти. Снимковият материал, оповестен в обществената мрежа, е със полов темперамент.

Любопитното е, че дамата, с която си разменя интимни милувки младежът, е не коя да е, а една от най-новите звезди на българската хип-хоп сцена Виктория Тодорова, известна с псевдонима си Котенцето, написа "Телеграф ".

Един от фрагментите е оповестен в профила на Георги в Инстаграм, а поредицата от фотоси в формалната страница на рап изпълнителката. Според осведомени Георги и Виктория имат връзки от напълно скоро.

Не инцидентен е и един от мненията под обявата на наследника на Кали – "Намерихте се “. На новата световна двойка не се гледа с положително око, тъй като меломаните считат, че двамата се пробват да заформят скандал, което по-скоро ще предизвика отрицателни мнения, в сравнение с пожелания за щастлива връзка.

На фрагментите те се целуват, а езиците им напълно съзнателно са завъртени към камерата. Снимката е мощно обработена и несъмнено подухва странни усеща.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР