Най-големият производител на стомана в Индия JSW и китайският производител

...
Най-големият производител на стомана в Индия JSW и китайският производител
Коментари Харесай

Китайският собственик на MG и индийският производител на стомана JSW се обединяват, за да създават електрически превозни средства

Най-големият производител на стомана в Индия JSW и китайският производител на коли SAIC Motor в сряда стартираха взаимно дружество на стойност 1,5 милиарда $ за създаване и продажба на електрически транспортни средства с марката MG в най- многолюдна страна.

Партньорите възнамеряват да влагат 5 милиарда $ до 2030 година и да понижат разноските посредством увеличение на локалните източници, в това число на акумулатори от цех, който ще бъде издигнат в източния щат Одиша в Индия от JSW, сподели ръководителят на индийската група Саджан Джиндал пред Financial пъти.

„ Като JSW търсихме да навлезем в автомобилната промишленост, изключително когато транспортните средства с нова сила стават все по-популярни и по-важни “, сподели Джиндал. „ Разузнавахме технологията и попаднахме на MG. “

Електромобилите, технология, в която Китай завзема световна преднина, постепенно се постановиха в Индия, частично тъй като наличните модели са по-скъпи от колите с мотори с вътрешно горене.

JSW, семее...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР