Най-големият проблем на българската енергетика е корупцията. Предлагаме одит на

...
Най-големият проблем на българската енергетика е корупцията. Предлагаме одит на
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Искаме одит на българската енергетика

„ Най-големият проблем на българската енергетика е корупцията. Предлагаме одит на цялата държавна енергетика. Искаме тайните контракти да станат очевидни ”. Това съобщи Мартин Димитров от „ Демократична България ”. По думите му от Демократична България вършат всичко допустимо да бъде формирано държавно управление.
Преговорите за обучение: Връщане на децата в учебно заведение и без " джендър идеология "
Продължават договарянията на партията на Кирил Петков и Асен Василев " Продължаваме промяната " с Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Демократична Бъ...

„ Ще предприемем всички вероятни действия да няма нов скок в цените на тока за битовите консуматори. След това би трябвало да бъдат подхванати ограничения за нормализиране на цените в енергетиката. Съгласихме се с концепцията да не се стопира токът при една неплатена сметка. Има сходно предложение от Европейска комисия. Това е рационално решение ”, изясни Димитров. Предприятия на ръба на банкрута поради високите цени на тока. По думите му никой от присъстващите на договарянията за сформиране на кабинет не е бил виждал пътната карта с „ Газпром ”.

„ Там са поемани задължения от името на България. Абсурдно е никой да не я е виждал. Това е от една от аргументите за високите цени – зависимости и неяснота ”, разясни представителят на Демократична България. И добави, че от партията считат, че срокът за употреба на 5 и 6 блок на АЕЦ „ Козлодуй ” би трябвало да бъде продължен. Димитров съобщи още, че методът, договарянията за сформиране на кабинет да се предават онлайн, доста му харесва.

 

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР