Най-големият проблем е в липсата на отговорност. При тези поправки

...
Най-големият проблем е в липсата на отговорност. При тези поправки
Коментари Харесай

Радев: Кой ще носи отговорност?

Най-големият проблем е в неналичието на отговорност. При тези ремонти в Конституцията кой ще носи отговорност за служебно държавно управление? Попита президентът Румен Радев, който беше на посещаване в село Горско Сливово, съобщи кореспондент на  " Фокус " .

" Аз имам стеснен избор от няколко индивида, от които би трябвало да избера за министър-председател. Той, не знам по какви способи, би трябвало да избере министри, а аз би трябвало с мой автограф, юридически, да поема някаква отговорност за тях, без да съм ги избирал ", уточни Радев.

Държавният глава разяснява също договарянията на партиите за държавно управление.

" Безкрайни разногласия, безкрайни препирни. Виждате, че самите партии мълчат сега за договарянията и мисля, че по този начин е редно. Надявам се с консултациите от понеделник да имаме повече изясненост. Но въпреки всичко да не забравяме - те имаха 9 месеца, в които беше ясно по кое време ще бъде датата, на която ще се подаде оставката. 9 месеца, в които разпределяха и власт, и запаси, и спояваха вътре сглобката. Така че всевъзможни прояви на проява на мускули и неочаквани прояви на опозиционност не се посрещат с утвърждение от хората ", безапелационен е Радев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР