Най-големият порок на премиера Бойко Борисов се оказа пушенето. На

...
Най-големият порок на премиера Бойко Борисов се оказа пушенето. На
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Не, не, ше ме слушате вие, няма само да ме питате глупости!

Най-големият недостатък на премиера Бойко Борисов се оказа пушенето. На дърти години почнах да пуша, призна Борисов. Иначе последното изявление по "лексикона ", както назова Борисов въпросника на водещите, протече стремително, предизборно и по едно и също време с това по премиерски. Съчетавайки функционалностите си на ръководител на предизборния щаб на ГЕРБ и премиерството, Борисов се разгневи на въпросите за имотното си положение и не даде опция на водещите да си зададат въпросите. Не, не ше слушате вие, няма да ме питате единствено групости, отсече той по време на изявлението. Факт е, че Българска социалистическа партия не се занимават с евроизборите, а единствено с компромати, съобщи той. На въпрос за парцелите си в Банкя и изказванията на депутатката от Българска социалистическа партия Елена Йончева, че не е заявил къща от 138 кв.м., той размаха лист, като съобщи: Това е един и същи парцел. Там това както е обградено беше прасето, кокошките, зайчарника моя... Всъщност съставлява една стая. Едно общо помещение. А ТВ7 на Йончева, Бареков и Цветан Василев я снимаха с дронове, тогава тая телевизия беше обкръжила къщата ми. Донесъл съм декларация по член 14 - там написа, че от 1.1.2011 година сао платени налози, нотариален акт, на 21.05.2019 година - платени налози, уверение за въвеждане в употреба... Това е един и същи парцел, пристройка, там си посрещам гостите, въпреки всичко съм независим човек... "

Приключвайки тематиката за имотното си положение, министър председателят и началник на предизборния щаб на ГЕРБ върна естествения си звук. Той напомни заслугите си за визитата на папата, за другарството си с френския президент Макрон, за съдействието със "социалиста " Ципрас, за голямото количество газ, която е вкарал в България. А що се отнася до избора на Лаура Кьовеши за европейски прокурор, той съобщи, че в действителност социалистите са провалили избора й.

Всичко положително което виждате, естествено е на нашето ръководство, акцентира Борисов, отчитайки 10 годишното ръководство на ГЕРБ като чудесно. И съобщи, че дава думата на Мария Габриел. Аз онемявам, отсече той. И не се сдържа, когато стана въпрос за ниските приходи на българите: Бедни, но 500 000 души с колите си потеглят към Гърция, нали?

И продължи да мърмори, до момента в който Габриел подхвана хвалбите за ръководството на ГЕРБ. "Разходите порастват, тъй като 150 млн. повеч4е за военните, 150 млн за служителите на реда, 150 милиона за хората с увреждания, 10 % растеж на приходите, 1 милиард за учебните заведения... За кое от тях да не дадеме пари? Това което и синдикатите споделят, е да се понижи разликата. Защото има една междинна класа, които взимат положителни пари. И те отиват в Гърция, там си харчат еврата. И изпод има една каста с ниски приходи ", разяснява Борисов.

Премиерът разяснява и семейството на Мария Габриел и изясни, че телефонът й се обажда на името Неделчева. От където е дамата, оттова е и родата, разгласи Борисов. Що да не направиме мъжа й Неделчев? Те нашите по този начин командорят, че е допустимо, по този начин Борисов отбрани българското име и генезис на Мария Габриел.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР