Най-големият почитател на Андреа я трогна до сълзи с това

...
Най-големият почитател на Андреа я трогна до сълзи с това
Коментари Харесай

Скъсаха Ни Се Сърцата. Певицата Андреа Видя Това И Рухна В Сълзи. Тя И Боксовият Шампион Кубрат Пулев Са

Най-големият обожател на Андреа я трогна до сълзи с това писмо за рождения й ден

А през днешния ден нейният върл и ревнив обожател Петър Ангелов за поредна година я поздрави за рождения й ден. Направи го с писмо, което изпрати до уеб страницата ХотАрена.Нет. И което сигурно е напълнило със сълзи очите на певицата. От благополучие. Ето какво написа читателят.

„ Здравейте! Искам за поредна година посредством вас да благопожелавам рожденият ден на най-хитовата, най-успялата и най-красива певица – Андреа!

Андреа към този момент не е просто име, а се трансформира в пример за качество и нововъведение. Андреа даже през миналата година ОТНОВО съумя да натрие носовете на всичките си колежки, като на „ Daf Bama Awards “, взе купата за най-хубава певица от България!

Успехите ѝ не свършват до тук! Парчето ѝ „ Vitamin “, като се изключи че се наложи по много радиа (чуто е и в Гърция и Румъния), бе един до друг с най-гледаната ария в YouTube „ Despacito “! Коя друга наша звезда е имала достойнството да бъде номинирана до такива песни и огромни имена?! Никоя, с изключение на Андреа!

Андреа съумя да осъществя още един план през 2017 година! „ Строго неразрешено “ със скандалната Сузанита! Какво да ви кажа, Андреа си е Андреа – знае каква е рецептата за шлагер!

По-интересното е, че даже някогашните ѝ продуценти я желаят назад. Е по какъв начин няма, тя е построено име и набира все по-голяма известност на открито. Тя обаче е непреклонна поради схемите и мръсните игри, само че това е друга тематика, написа разкрития.ком.

Скъпа Андреа, поисквам ти европейски, международен шлагер! Пожелавам ти скоро да се наредиш до водещите имена в международната музика, тъй като има какво да покажеш и да оставиш диря след себе си на сцената!

Пожелавам ти да бъдеш жива и здрава и доста сполучлива. Пожелавам ти в персонален проект, да се случи това, което искаш. Искам в никакъв случай да не спираш да ни радваш с творчеството си! За мен постоянно си била и ще бъдеш номер едно!

Завършвам пожеланието си с едно предизвикателство… Би ли направила ария по мой текст? “, написа Петър Ангелов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР