Най-големият онлайн търговец на дребно в Индия Flipkart се надява,

...
Най-големият онлайн търговец на дребно в Индия Flipkart се надява,
Коментари Харесай

Индийски конкурент на Amazon пуска свой смартфон

Най-големият онлайн търговец на дребно в Индия Flipkart се надява, че първия му смарт телефон - Billion Capture + - ще избегне ориста на смарт телефона на Amazon, като означи избухлив растеж измежду потребителите на мобилни телефони на домашния си пазар.

Дизайнът на телефона се основава на обстоен разбор на милиони потребителски рецензии на устройства, продавани на платформите на Flipkart, показва основаната в Бангалор компания в свое изказване.

Компанията започва своята марка Billion по-рано тази година, с цел да сътвори артикули, приспособени към условията на локалния пазар. " Това е същински подобаващ за Индия телефон ", съобщи ръководителят на Billion Хришикеш Тийт.

 Снимка 323299
Източник:

Смартфонът е с операционна система Android и ще се предлага в 2 разновидността - 32GB и 64GB, а цената му ще е надлежно към 170 $ и 200 $.

За съпоставяне, новият iPhone X коства близо 1400 $ в Индия, а цената на новия флагман на Гугъл - Pixel 2 е над 900 $.

Цената на индийския смарт телефон обаче по-скоро ще го нарежда като съперник на китайската марка Xiaomi, чиито RedMi Note 4 също се продава сред 170 и 200 $.

 Снимка 323303
Източник:

Новото устройство на Flipkart ще бъде пуснато в продажба на 15 ноември.

Amazon показаха бързо забравения Fire Phone преди 3 години. Първоначално цената му беше 200 $, само че слабият интерес принуди софтуерният колос да го предлага за единствено 99 цента тъкмо преди Apple да пусне iPhone 6.

 Снимка 323297
Източник:

Индия се възползва от комфортния случай, с цел да се причисли в конкуренцията при смарт телефоните. Със своите 300 млн. консуматори, страната е вторият максимален пазар на устройствата след Китай.

Но пазарът към този момент е прекомерно претъпкан. За вниманието на индиийските консуматори се конкурират повече от 100 марки - от Apple и Samsung до бързорастящите китайски производители Oppo, Huawei и Xiaomi.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР