Най-големият нискотарифен превозвач в Централна и Източна Европа Wizz Air,

...
Най-големият нискотарифен превозвач в Централна и Източна Европа Wizz Air,
Коментари Харесай

Wizz Air с 24-часова промоция днес

Най-големият нискотарифен транспортьор в Централна и Източна Европа Wizz Air, пуска атрактивна промоция за края на лятото, предлагайки на пасажерите 20% отстъпка за определени полети, резервирани през днешния ден, 15 август 2018 година

20% отстъпка се ползва за цените на самолетните билети, включващи всички налози и наложителни такси, само че без административната такса. Тази промоция е годна на 15 август 2018 година от 00.00 до 23.59 ч. CEST единствено за определени полети. Цената се отнася единствено за резервации, направени на wizzair.com или през мобилното приложение WIZZ.

Офертата е годна за повече от 30% от мрежата на Wizz Air за пътувания, осъществени до 16 септември 2018 година

Независимо дали планирате фамилна почивка на плажа преди децата да стартират училище или желаете да поглезите обичан човек с изненадващо пътешестване до трогателен град, сигурно някоя от дестинациите на Wizz Air ще ви предложи това, което търсите. Wizz Air постоянно се стреми да окуражава клиентите си да провокират себе си и да пътуват до нови и непознати за тях места. Затова направете своята резервация и се впуснете в Wizz премеждие в страна, която в никакъв случай до момента не сте посещавали.

Днешната промоция дава опция на клиентите на Wizz Air да се възползват оптимално от последните слънчеви летни дни с цени, започващи от едвам 19.99 лева.** на човек зa еднопосочен билет, включващ всички налози и наложителни такси. Това е съвършеният мотив да разноските облеклата от летния си дрешник за последно преди температурите да се намалят.   
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР