Най-големият международен турнир по плажен волейбол в България тази година

...
Най-големият международен турнир по плажен волейбол в България тази година
Коментари Харесай

Кранево домакин на силен турнир по плажен волейбол

Най-големият интернационален шампионат по плажен волейбол в България тази година ще се организира от 22 до 25 август в черноморския ни курорт Кранево. Надпреварата е проведена от Волейболен клуб "Софийски университет " със съдействието на Департамента по спорт към СУ "Св. Климент Охридски ".

За 12-та поредна година шампионатът ще събере български и задгранични състезатели, както и фенове на плажния волейбол. Организаторите плануват 32 мъжки и 16 женски двойки от България, Дубай и Ливан, които да премерят сили в набиращия все по-голяма известност у нас спорт. Основен спонсор на събитието е ABO Pharma, а хазаин ще бъде хотел Аквалайф.

Успоредно с шампионата за мъже и дами, Волейболен клуб "Софийски университет " провежда по план, финансиран от Столична община, и шампионат за подрастващи - младежи и девойки до 18 години. Бъдещите звезди на плажния волейбол ще имат опция да почерпят умения и ентусиазъм от по-опитните състезатели.

Очаква се в главната скица на шампионата при мъжете да има много забавни имена, като присъединяване са удостоверили няколко някогашни български национални състезатели.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР