Най-големият летен музикален фест на българското Черноморие - Solar Summer,

...
Най-големият летен музикален фест на българското Черноморие - Solar Summer,
Коментари Харесай

Валери Симеонов разплака меломаните! Среднощните му акции провалиха най-голямото музикално събитие това лято

Най-големият летен музикален фест на българското Черноморие - Solar Summer, се анулира. Причината е акцията на вицепремиера Валери Симеонов в курорта Слънчев бряг. Музикалното събитие трябваше да се организира идния петък и събота на обичайното си място на „ Какао бийч “.

„ Към момента, а и през целия сезон, липсват подобаващите условия, които да подсигуряват присъщите за Solar първокласен тон, ефектна сцена и безпроблемно протичане на събитията “, пишат уредниците.

От известието се схваща, че те имат опасения, че събитието може да бъде прекъснато от нова акция на държавните органи, а озвучителната техника да бъде конфискувана.

Организаторите сервират своите извинения към всички, които са възнамерявали да посетят събитието този уикенд, като сега се договарят нови дати за участия на диджеите Adam Beyer и Paco Osuna.

“Закупените билети ще важат за новите дати, само че могат да бъдат и върнати в офисите на „ Ивентим “ или на касите, където са били купени, от 16.8.2017 година ", се споделя още в известието.

По време на акциите някои от най-популярните нощни заведения в курорта бряг бяха затворени, като беше конфискувана озвучителна техника. В инспекциите участваха и екипи на полицията, Национална агенция за приходите, организацията по храните, Регионалната здравна ревизия и инспекцията по труда. Валери Симеонов се зарече контролът да продължи до края на сезона.

Източник: Монитор
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР