Най-големият круизен кораб в света вече е направил дебюта си

...
Най-големият круизен кораб в света вече е направил дебюта си
Коментари Харесай

Най-големият круизен кораб в света направи своето първо плаване в открити води

Най-големият круизен транспортен съд в света към този момент е направил дебюта си в открити води по време на морски тествания преди евентуалната доставка през октомври тази година, оповестяват от.

Гостите, които желаят по-спокойно преживяване, могат да релаксират в седемте басейна и деветте джакузита.

Корабът се построява в корабостроителницата Meyer Turku - еднаот водещите в Европа, ситуирана в Турку, Финландия.

По-рано тази година президентът и основен изпълнителен шеф на Royal Caribbean International Майкъл Бейли съобщи, че лайнерът е на път да се причисли към флотата на компанията на 26 октомври, преди дебюта си през 2024 година, напомня CNN Travel.

Icon of the Seas е завършилпървия си набор от морски тествания на 22 юни, съгласно изказване на Royal Caribbean.
„ Перфектната почивка “
Корабът дава обещание повече от 40 метода да вечеряте, пиете и да се забавлявате, доста от които са включени в цената на круиза. С 20 палуби и осем зони, концепцията е да има какво да предложи на всеки вид курортист.

Плавателният съд разполага с 28 разнообразни типа места за настаняване, с повече категории за фамилии, повече изгледи към океана и повече пространство за пътуващите групово.

Icon of the Seas е и първият транспортен съд на Royal Caribbean International, задвижван от полутечен природен газ и технология с горивни кафези, като част от устрема на компанията към бъдеще с чиста сила.
2600 служащи дневно
Около 2600 служащи ще обслужват Icon of the Seas всеки ден. За морските тествания стотици експерти се качват на борда, с цел да оценят работата на плавателния съд в продължение на четири дни. Втори набор от морски тествания е плануван по-късно през 2023 година
Чупещи върхове продажби
Предварителните продажби също са рекордни. Смята се, че Майкъл Бейли е описал Icon of the Seas по време на представянето на тримесечните финансови резултати на компанията като „ безусловно най-добре представящото се стартиране на нов артикул, което в миналото сме имали “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР