Най-големият и практичен член на моделното семейство на MINI с нови

...
Най-големият и практичен член на
моделното семейство на MINI с нови
Коментари Харесай

Новото MINI Countryman.

Най-големият и удобен член на моделното семейство на MINI с нови импулси радост от шофирането и характерност в типичния за английската премиум марка стил. Прецизно осъвремененият дизайн, атрактивните допълнения в програмата от допълнително съоръжение и иновативните технологии при ръководството и свързаността затвърждават изключителния статус на новото MINI Countryman в премиум компактния сегмент.

Най-големият и удобен член на моделното семейство на MINI с нови импулси радост от шофирането и характерност в типичния за английската премиум марка стил. Прецизно осъвремененият дизайн, атрактивните допълнения в програмата от допълнително съоръжение и иновативните технологии при ръководството и свързаността затвърждават изключителния статус на новото MINI Countryman в премиум компактния сегмент. Солидната автомобилна идея, гъвкавият интериор с пет пълноценни места и опционалното задвижване на четирите колела ALL4 го трансформират в неподражаем всестранен гений, който буди типичното за MINI вдъхновение освен при движение в града, само че и при дълги пътувания и разходки отвън пътя. Напредничавият характер на новото MINI Countryman се демонстрира от неговия вид с Plug-in хибридно задвижване, както и от дигиталните услуги на MINI Connected. По-интензивни отвсякога са и възможностите за индивидуализация чрез допълнителните оферти в програмата от опционално съоръжение и гамата на Оригинални MINI аксесоари.

С новото MINI Countryman английската премиум марка продължава своята упоритост за завладяване на нови целеви групи. Пионерската работа на MINI Countryman пролича още при първото потомство. Като първи модел с дължина над 4 метра и повече от 4 врати и огромен заден похлупак, 5 места и задвижване на четирите колела то постави основите за сполучливото нахлуване на MINI в премиум компактния сегмент. Междувременно близо 30% от продажбите на MINI по целия свят се дължат на MINI Countryman.

С въвеждането на настоящото потомство на модела в допълнение са увеличени и предлагането на място, гъвкавостта, функционалността и комфортът на возене. Освен това MINI Countryman в типичния за марката стил се трансформира и в пионер на мобилността с нулеви местни излъчвания. Plug-in хибридният модел MINI Cooper SE Countryman ALL4 (Среден разход на гориво: 2,0 – 1,7 л/ 100 км; среден разход на електрическа енергия: 14,0 – 13,1 кВтч/100 км; СО2 излъчвания (комбинирани): 45 – 40 г/км) комбинира новаторската ефективност със характерно за хибрида задвижване на четирите колела и опцията за чисто електрическа наслада от шофирането. Освен Plug-in хибридно задвижване за новото MINI Countryman се оферират три бензинови и три дизелови мотора с актуалната технология MINI TwinPower Turbo. Всеобхватно модернизираните елементи развиват мощност от 75 кВт/102 к.с. до 140 кВт/190 к.с. (среден разход на гориво: 6,3 – 4,1 л/100 км; СО2 излъчвания (комбинирани): 144 – 107 г/км) и вече дават отговор на наложителната от 2021 година норма за нездравословни излъчвания Euro 6d. По желание четири от тях могат да бъдат оборудвани със задвижването на четирите колела ALL4.

Новото MINI Countryman: обзор на акцентите:

• Модернизиран дизайн начело с оформена по нов метод радиаторна решетка.
• Серийни LED фарове и LED фарове за мъгла.
• Ново оформление на задната част с LED задни светлини в дизайн Union-Jack.
• Нови цветове на каросерията, нова опция Piano Black Exterieur.
• Нови алуминиеви джанти.
• Най-ново потомство мотори, всички модели дават отговор на нормата Euro 6d.
• Допълнителни модели с автоматична осемстепенна трансмисия Steptronic.
• Нов цифров знак в кокпита с 5-инчов екран като алтернатива.
• Оформен по нов метод централен апарат с дизайн Piano Black High Gloss като алтернатива.
• Сериен състезателен кожен волан за всички варианти на модела.
• Нова гама от кожени тапицерии и интериорни повърхности.
• Нов вид на MINI Yours Interior Style.
• MINI Connected с нови функционалности.
• Разширена гама на Оригинални MINI аксесоари.

*Източник: www.mini.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР