Най-големият хит това лято се оказаха надуваемите лебеди и фламингота,

...
Най-големият хит това лято се оказаха надуваемите лебеди и фламингота,
Коментари Харесай

Фолк певици яхнаха патки насред жегата!

Най-големият шлагер това лято се оказаха надуваемите лебеди и фламингота, разбра HotArena.

Ако до преди години са си играели с надуваеми пояси, то в този момент куп фолк певици се заиграват с надуваеми птици край басейните и морския бряг. За да не останат по-назад една от друга, те се конкурират коя ще си направи по-яка фотография на гърба на горкото животно. Добре че е надуваемо, тъкмо като прелестите им!

Алисия май първа яхна вълната и черния лебед, заемайки предизвикателни пози в частен басейн за фотосите на собствен клип. Това бе още при започване на топлите месеци и нейни фенки и любителки на лебедите с лопата да ги ринеш... Тя пък не остана единствено с един надуваем любим и неотдавна театралничи и върху пъстър пегас като Алисия в страната на чудесата.

Колежката й Юнона също облада едно фламинго, единствено че розово. То също откри място в клипа на дуетнтоо й парче с Константин. Три " Карамел " не пропусне да бъде в крайник с модата, пристигнала от Съединени американски щати, и избра за главноде йстващо лице във свое видео два пегаса и едно фламинго. Колко автентично единствено!

Яница пък заложи на " първокласна " играчка и се снабди със златен пегас. Той коства към 200 лв., а по този начин обичаното розово фламинго е съвсем на половина. Златистото надуваемо пиле певицата сподели в последния си клип, написа " България през днешния ден ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР